OfficeJet Pro 8710 All-in-one-printer

HP OfficeJet Pro 8710 All-in-one

Pienen konttorin työjuhta

tekijä #Tulostin #Hewlett Packard (HP)
8.8

Suuri, suorituskykyinen ja edullinen. Sellainen on HP OfficeJet Pro 8710 -monitoimitulostin. Laite soveltuu kotikonttorin työjuhdaksi ja se myös istuu hyvin pienen konttorin maisemaan. Eikä sitä edes tarvitse pitää omalla kirjoituspöydällä, sillä sen voi sijoittaa minne tahansa langattoman lähiverkon alueelle ja tulostus luonnollisesti onnistuu kaikilta lähiverkkoon kytketyiltä laitteilta.
OfficeJet Pro 8710 tuottaa tasokkaita tulosteita. Jälki on laadukasta kautta linjan, niin tulostaessa kuin skannatessa. Värit ovat tulosteissa täyteläiset ja valokuvat ovat sävykkäitä. Mustavalkojälki kaipaa hieman sävykkyyttä, sillä jälki on aavistuksen epätarkkaa ja tasapaksua. Tekstitulosteissa fontit piirtyvät veitsenterävinä. Vasta todella läheltä tarkastellessa huomaa musteen jättämän hienoisen reunajäljen.

Vikkelä budjettitulostin

Laite pitää pintansa myös nopeuspuolella. OfficeJet Pro 8710 onkin varsin vauhdikas mustesuihkari tässä hintaluokassa. Tulosta-painikeen painamisesta siihen, kun ensimmäinen sivu on luovutusalustalla, kuluu 15-20 sekuntia – ja tämä pätee niin pelkkään tekstiin kuin tekstiä ja grafiikkaa sisältäviin tulosteisiin.
Nopeus kasvaa tästä huomattavasti, kun työjuhdan sorviin komennetaan pelkkää tekstiä. Silloin ulos tulee vajaat 20 sivua minuutissa. Ihan niin vikkelästi eivät enää valmistu grafiikalla höystety tulosteet, mutta silloinkin vauhti on hyväksyttävät neljä sivua minuutissa.

Arvio

Tehokas monitoimimustesuihkutulostin kotiin ja pieneen toimistoon. Tulostaa ja skannaa vauhdikkaasti ja jälki on priimaa. Hyvä värimonitoimari. Avattuna vaatii jonkin verran tilaa.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Tyyppi
Monitoimimustetulostin
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
4800 x 1200 dpi
Skannerin tarkkuus
Op til 1200 dpi
Mustepatruunoiden määrä
4
Kasetin kapasiteetti
700 s
Liitäntä
USB 2.0, muistikortinlukija
Verkko
wlan 802 b/g/n
Mitat
49,9 x 63,98 x 31,55 cm
Paperilokero
250
A4-kuvan tulostus
19
10 x 15 cm kuvan tulostus
16
Värisivuja minuutissa
3,9
Mv-sivuja minuutissa
18,2