PAGEWIDE PRO 452DW

HP PageWide Pro 452dw

Tulostinta työpöydän täydeltä

tekijä #Tulostin #Hewlett Packard (HP)
4.0

HP:n uusi PageWide Pro 452dw on melko tavallinen tulostin, joka on silti kooltaan kuin monitoimilaite. Siinä on HP:n uusi tulostusjärjestelmä, jonka luvataan säästävän rahaa, koska siinä käytetään erittäin suuria mustepatruunoita. Ikävä kyllä laite kärsii samasta verkkaisuudesta kuin isoveljensä (ks. seuraava KotiMikro). Ensimmäinen tekstisivu valmistui 11 sekunnissa ja 15 sivua oli koossa 33 sekunnin päästä.

Vaikka vauhti ei vastaa HP:n ilmoitusta, tulostus ei vielä ole kohtuuttoman hidasta, mutta siinä vaiheessa, kun tulostettiin pdf-asiakirjoja, joissa oli sekä tekstiä että grafiikkaa, laite alkoi madella. Ensimmäinen sivu putkahti ulos vasta minuutin ja 58 sekunnin päästä, ja kaikki 48 sivua olivat valmiina vasta seitsemän minuutin päästä.

PageWide Pro 452dw on pelkäksi tulostimeksi melko kallis. Lisäksi mustepatruunoiden hinta liikkuu noin 150 euron tietämissä.

Tulostimessa on HP:n Eprint-mobiilitulostustoiminto eli siihen voi lähettää sähköpostilla asiakirjoja ja kuvia tulostettavaksi. Harmi, että järjestelmä kangerteli toimituksen osoitteilla, mutta ongelma johtui luultavasti työmaan postipalvelimen asetuksista.

Arvio

HP:n tulostimessa on uusi mustejärjestelmä. Laite tuottaa hyvin tekstiä muttei grafiikkaa.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Väri/mv
väri
Tulostimen tarkkuus
2400 x 1200 dpi
Liitäntä
Usb, wlan, ethernet, Eprint
Värisivuja minuutissa
40
Mv-sivuja minuutissa
40