Der er ingen skærm på printeren, så det er nemmest at styre den fra pc'en eller telefonen.

HP Smart Tank 5107

HP Smart Tank 5107 on mainio tulostin kotitoimistoon, mutta se ei sovellu kovin hyvin valokuvien tulostamiseen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Hewlett Packard (HP)
8.1

Smart Tank 5107 ei ole mikään huipputulostin, mutta se on edullinen sekä ostettaessa että pitkällä tähtäimellä. Olemme testanneet useita mustesäiliöillä varustettuja tulostimia, mutta Smart Tank 5107 on toistaiseksi edullisin.

Musteen alhainen hinta johtuu neljästä suuresta säiliöstä, jotka voi täyttää itse. Kalliita mustepatruunoita ei siis tarvitse ostaa. 6 000 sivun tulostamiseen riittävä pullo mustaa mustetta maksaa noin 20 euroa, joten sivua kohden mustekustannukset ovat vain reilu 0,3 senttiä. Kun täytimme tulostimen säiliöt mukana toimitetulla musteella, tippaakaan mustetta ei valunut yli, ja viiden minuutin ongelmattoman asennuksen jälkeen tulostin oli käyttövalmis.

Tulostimme tekstiä ja grafiikkaa, ja sekä laatu että nopeus olivat varsin tyydyttäviä. Suurilla yhtenäisillä värialueilla ei ollut raitoja, joita joskus näkee halpojen tulostimien tulostusjäljessä. Valokuvien tulostusjälki HP:n omalla valokuvapaperilla ei ollut yhtä hyvä. Tulostin piti kovaa ääntä, ja A4-kokoisen valokuvan tulostaminen kesti lähes 15 minuuttia. Valmis kuva oli lattea, ja erityisesti tummat värit sekoittuivat hieman keskenään.

Smart Tank 5107 soveltuu parhaiten kotitoimiston tulostimeksi. Kannessa oleva A4-skanneri toimii erinomaisesti. Sillä voi ottaa valokopioita ja skannata asiakirjoja tietokoneelle tai puhelimeen HP:n erinomaisen Android- ja iPhone-sovelluksen avulla.


+ Edullinen

+ Alhaiset mustekustannukset

– Ei järin hyvä valokuvien tulostamiseen

Conclusion

HP Smart Tank 5107 on mainio tulostin kotitoimistoon, mutta se ei sovellu kovin hyvin valokuvien tulostamiseen.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Tyyppi
HP Smart Tank
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
4800 x 1200 dpi
Skannerin tarkkuus
1200 x 1200 dpi
Mustepatruunoiden määrä
4
Liitäntä
USB, Wi-Fi
Mitat
43,5 x 36,2 x 15,7 cm
Mv-sivuja minuutissa
10