Näyttö on pieni ja ohjauspaneelissa on tekstittömät käyttöpainikkeet.

HP Smart Tank Wireless 455

Monitoimitulostimessa on ulkoiset mustesäiliöt, jotka pitää täyttää ennen käyttöönottoa mukana tulevilla täyttöpulloilla.

tekijä #Tulostin #Hewlett Packard (HP)
6.8

HP:n Smart Tank Wireless 455 -monitoimilaitteen kyljestä esiin työntyvä uloke kertoo heti, että kyseessä ei ole tavallinen mustesuihkutulostin. Uloke on itse asiassa neljä täytettävää mustesäiliötä. Säiliöt pitää täyttää tulostinta käyttöön ottaessa, mutta toimenpide on todella vaivaton.

Mukana tulee neljä täyttöpulloa. Pulloissa on korkki, jonka venttiilitoiminto estää musteen vuotamisen ohi säiliön. Täysistä säiliöistä riittää mustetta jopa 8 000 värisivuun. Pullojen kapasiteetti on suunnilleen sama kuin vastaavassa säiliössä, paitsi mustassa, jota on pullossa 135 millilitraa ja säiliön tilavuus on 80 millilitraa. Ylätason osoittavaan viivaan täytettäessä pulloihin jää hieman mustetta, mutta muste säilyy pullossa, kun korkki on kiinni. Läpinäkyvästä säiliöstä on helppo seurata musteen määrää.

Tulostimen käyttö voi alkuun vaatia totuttelua. Toisen reunan ohjauspaneelissa on pieni näyttö. Se ei ole kosketusnäyttö, vaan ohjauspaneelissa on käyttöpainikkeet. Painikkeissa ei ole tekstiä, joten toiminnot pitää opetella käyttöoppaasta.

Valokuvatulosteet ovat peruslaatuisia. Kuvien punaisiin alueisiin tulee helposti kellertävä sävy, joka tekee varsinkin muotokuvien kohteista sairaan näköisiä. Terävyyskin voisi olla parempi, sillä HP häviää yksityiskohtien tarkkuudessa muille laitteille.


+ Täytettävä mustesäiliöjärjestelmä

– Tulostuslaatu vaihtelee

– Tekstittömät painikkeet


Lisätietoja laitteesta saa esimerkiksi täältä.

Arvio

HP:n kuvanlaatu on paikoin vaatimaton, mutta mukana tulevat musteet riittävät valtavaan määrään tulosteita.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Tyyppi
Monitoimitulostin
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
4800 x 1200 dpi
Skannerin tarkkuus
1200 x 1200 dpi
Mustepatruunoiden määrä
2 patruunaa (musta ja väri) + 4 säiliötä
Mitat
52,5 x 31 x 15,8 cm
Värisivuja minuutissa
5 s./min
Mv-sivuja minuutissa
8 s./min