Testissä Lifeprint 2x3 Hyperphoto Printer

Lifeprint 2×3 Hyperphoto Printer

Sovelluksella toimiva minitulostin.

tekijä Peter Skjovbjerg Jensen #Tulostin #Lifeprint
7.0

Lifeprint 2×3 Hyperphoto Printer on kannettava bluetooth-tulostin, jolla saa tulostettua noin käyntikortin kokoisia kuvia. Laitteella voi ”tulostaa” myös videoita.

Käytännössä se toimii niin, että videosta tulostettuun kuvaan kohdistetaan puhelimen kamera ja videota katsotaan Life­print-sovelluksen avulla näytöltä.

Idea on hyvä, ja silloin kun kaikki toimii kunnolla, laitetta on hauska käyttää. Lifeprint-tulostimen ongelmana on kuitenkin se, että sovellus ei useimmiten suostu toimimaan.

Kun käynnistin Lifeprintin Huawei-puhelimellani, se ei antanut minun käyttää sovellusta ilman, että sallin sille pääsyn yhteystietoihini, enkä nähnyt mitään syytä suostua pyyntöön.

Sen jälkeen tulostimen käyttö oli todella tuskastuttavaa, eikä laite toiminut kunnolla Android-puhelimessani, vaikka sen on sanottu toimivan sekä iOS- että Android-laitteissa.

Virhe tulostimessa sai laitteen tulostamaan kuvasta neljä kopiota yhden sijaan – mikä tarkoittaa, että tuhlasin kallista valokuvapaperia aivan turhaan.

Seuraavaksi, kun yritin tulostaa videon, sovellus kieltäytyi lähettämästä kuvaa tulostimeen. Yritin uudelleen toisella Android-puhelimella, jolloin tulostaminen onnistui, mutta sovellus toimi edelleen harvinaisen epävakaasti.

Jostain syystä Lifeprint-sovellus on tehty ja optimoitu aivan eri tavalla iPadille ja iPhonelle. Kun lainasin kaverin iPhone 8 -puhelinta, ei tulostamisessa esiintynyt juuri lainkaan ongelmia. Tulostinta oli helppo käyttää kuvien ja videoiden tulostamiseen, vaikka Lifeprint olikin jatkuvasti sitä mieltä, että minun pitäisi jakaa kuvani sovelluksen kautta. Kun en sitä halunnut, piti jakotoiminto ottaa pois päältä jokaisen tulosteen yhteydessä.

Kuvien laatu on hyvä, kun ottaa huomioon, että ne on tehty varavirtalähteen kokoisella tulostimella. Värit eivät ole ihan kohdallaan, mutta se ei pilaa lopputulosta. Lomalla ja merkkipäivinä otetuista videoista tulostetut kuvat toimivat kortteina ja mukavina muistoina.

+ Helppo käyttää
+ Hyvälaatuiset tulosteet
– Sovellus toimii huonosti Androidissa
– Pakkomielle kuvien jakamisesta

Lisätietoja Lifeprint-tulostimesta saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Lifeprint 2x3 Hyperphoto Printer on minikokoinen kannettava valokuvatulostin, joka tulostaa hyvällä laadulla. Sitä ei voi kuitenkaan suositella Android-puhelimen käyttäjille.

Ominaisuudet

Merkki
Lifeprint
Tyyppi
Minikokoinen valokuvatulostin
Paperikoko
7,5 x 5 cm
Liitäntä
Bluetooth
Mitat
3,68 x 14,6 x 9,65 cm