55-tuumaista televisiota kehystää ohut reunus.

LG OLED55B7V

LG tarjoaa suuren oled-television todella kilpailukykyiseen hintaan.

tekijä #TV #LG
8.2

Oled-näyttötekniikka tuottaa yleensä ensiluokkaisen kuvan, mutta oled-televisiot ovat olleet tähän asti erittäin kalliita. Nyt niiden hinnat ovat laskeneet tasolle, joka on tavallisen kuluttajan ulottuvilla.

LG OLED55B7V on yksi tämän hetken edullisimmista oled-televisioista ja tarjoaa monia samoja toimintoja ja ominaisuuksia kuin paljon kalliimmat mallit.

OLED55B7V on runsailla liitännöillä varustettu UHD-älytelevisio (3840 x 2160 pikseliä), jossa on erinomainen webOS-käyttöjärjestelmä. Sen ansiosta esimerkiksi Netflixin sarjoja pystyy katsomaan television ruudulta ilman erillistä mediatoistinta.

LG:n televisio tuottaa upean ja erittäin hyvällä kontrastilla varustetun kuvan. Kuva ei kuitenkaan ihan pärjää Sonyn älytelevisiolle, joka nousi testivoittajaksi KotiMikron 4-numerossa olleessa suurtestissä, mutta hintaluokkakin on aivan toinen. LG:n OLED55B7V tukee myös hdr-tekniikkaa, joka parantaa kuvan kontrastia ja väritoistoa.

Television kaukosäätimessä on turhan paljon painikkeita, mikä hankaloittaa käyttöä. Vähän riisutumpi versio säätimestä olisi helpottanut käyttöä ja valikoissa liikkumista.

+ Erinomainen kuva
+ Hyvä käyttöjärjestelmä
– Hankala kaukosäädin

Lisätietoja LG OLED55B7V -televisiosta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

LG:n televisio on hyvä vaihtoehto, jos etsii kohtuuhintaista oled-televisiota.

Ominaisuudet

Merkki
LG