Samsungin 4K-tv UEMU7005

Samsung UE55MU7005

Samsung UE55MU7005T on loistava televisio, jossa on älykkäitä toimintoja, hyvä kuvanlaatu ja erinomainen käyttäjäystävällisyys.

tekijä #TV #Samsung
8.1

Napsauta jalat kiinni, liitä johdot ja käy läpi viisivaiheinen ohjattu toiminto, niin Samsung UE55MU7005 -televisio on käyttövalmis. Alkuvalmisteluihin ja siihen, että tv-kanavat ja nettiyhteys toimivat menee vain viisitoista minuuttia. Laitteen käyttäjäystävällisyys on huippuluokkaa.

Hieman futuristisen näköisen kaukosäätimen toimintaan saa hienon johdannon laitteen käyttöönoton aikana, ja säätimellä on äärimmäisen helppo navigoida Tizen-käyttöjärjestelmän selkeissä valikoissa. Valittavissa ovat muun muassa tärkeimmät sovellukset, kuten Netflix, HBO ja Spotify, sekä ulkoiset medialaitteet, kuten blu-ray-soitin.

Kaikki hdmi-liitännän kautta yhdistettävät laitteet rekisteröityvät televisioon automaattisesti, ja kunkin liitetyn laitteen käyttö on helppoa ja sujuvaa.

Upea kuva pienin puuttein
Kuvanlaatu on lähes samaa tasoa käyttäjäystävällisyyden kanssa. 4K-televisio tuottaa yksityiskohtaisen kuvan, jossa on runsaat värit. Vaikka tyytyisi tehdasasetuksiin, on kuva silti erittäin dynaaminen tuoden eloa sekä elokuviin että sarjoihin.

Vauhdikkaat kohtaukset, esimerkiksi urheiluohjelmissa, eivät kuitenkaan toistu yhtä sulavasti kuin joissakin kilpailevissa malleissa. Ja yksityiskohtien erottaminen olisi saanut olla vähän parempaa kuvan tummilla alueilla, joihin niillä on taipumus hieman peittyä.

Asiaa voi jossain määrin korjata vaihtamalla toiseen esiasennettuun kuvaprofiiliin tai hienosäätämällä asetuksia selkeiden valikoiden avulla. Näilläkään toimenpiteillä ongelmaa ei saa täysin korjattua.

 

+ Helppo käyttöönotto
+ Käytettävyys huippuluokkaa
+ Terävä kuva
– Yksityiskohtien erottaminen tummilla alueilla

Katso päivän hinta Samsung UE55MU7005 -televisiolle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

Arvio

Erinomainen älytelevisio, jossa on panostettu sekä helppokäyttöisyyteen että kuvanlaatuun.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung
Mitat
122,61 x 78,27 x 24,61 cm
Tarkkuus
3840 x 2160 px
Verkko
Wlan 802.11ac
Liitännät
4 x HDMI, Bluetooth, 3 x USB 2.0, Digital Audio, Google Cast
Paino
17,9 kg
Kulutus
111 W
Muuta
Tizen OS -käyttöjärjestelmä