Testissä Adata UC370

Adata UC370 64 GB USB Flash Drive

Hyvä valinta ultrakompaktia usb-muistia etsivälle. Laite sopii sekä mobiililaitteisiin että tietokoneisiin.

tekijä Christian Slot #Usb-muistit #ADATA
7.4

Usb-muisti on yleensä pikkusormen kokoinen, rajallisella tallennustilalla ja yhdellä ainoalla liitäntämahdollisuudella varustettu.

Adatan näppärä usb-muisti, UC370 – USB-C OTG Flash Drive, tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden käyttää sekä tavallista usb-liitäntää että usb-c-liitäntää. Testiin saatu laite on kapasiteetiltaan 64 gigatavua, muut vaihtoehdot ovat 16 ja 32 gigatavua. Muistitikku on vain kolmen sentin pituinen.

Pieni usb-muisti on suunnattu käytettäväksi älypuhelimien ja tablettien kanssa, joissa on Android 4.1 tai uudempi versio. Laite on näppärä, sillä sen avulla voi siirtää nopeasti ja manuaalisesti kuvia ja muita tiedostoja Android-laitteiden ja tietokoneen välillä – ilman johtoja tai langatonta varmistusta.

Adata lupaa usb-c-liitäntää käytettäessä siirtonopeudeksi jopa 10 gigabittiä sekunnissa. Testatessa ei päästy lähellekään luvattua nopeutta, mutta tulos oli silti luokassaan tyydyttävä.

UC370 on Adatan mukaan veden-, pölyn- ja iskunkestävä. Näin ollen tietojen pitäisi olla turvassa myös vahinkojen sattuessa.

Hinta on kuitenkin korkea. Jos tyytyy tavalliseen usb-muistiin, saa saman verran tallennustilaa puolta halvemmalla.

+ Kaksi usb-liitäntää
+ Kompaktin kokoinen
+ Veden-, pölyn- ja iskunkestävä
– Melko kallis

Katso päivän hinta Adata UC370 64 GB -muistitikulle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Adata UC370 on pienikokoinen ja sisältää kaksi liitäntämahdollisuutta, joten se on kätevä tien päällä. Kova hinta karkottaa kuitenkin mahdollisia ostajia.

Ominaisuudet

Merkki
ADATA
Kapasiteetti
64 Gt
Liitintyyppi
USB-A 3.1 (taaksepäin yhteensopiva USB 2.0:n kanssa), USB-C
Muuta
Kestää vettä, pölyä ja iskuja
Kirjoitusnopeus
-
Lukunopeus
-