Kameraet fås også i en sort udgave.

Arlo Essential Indoor Camera

Arlo Essential Indoor Camera on hyvä valvontakamera aloittelijoille, jotka haluavat kameran kodin tarkkailuun.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #Arlo
8.5

Arlo Essential Indoor on hieno pieni valvontakamera käyttäjälle, joka tarvitsee yksinkertaisen kameran kodin tarkkailuun.

Arlo Essential -kamera on Arlon edullisimpia kameroita, mutta voit ostaa vastaavanlaisia kameroita halvemmalla muilta valmistajilta. Monet eri seikat tekevät Arlo-kamerasta kuitenkin edullisen. Se voidaan esimerkiksi liittää Google As-sistant -palveluun, jolloin voit hallita kameraa äänellä ja esimerkiksi katsella tallenteita televisiosta. Laitteessa on myös erittäin kovaääninen sireeni ja kaksisuuntainen ääni, joten voit pelästyttää mahdolliset murtovarkaat pois paikalta tai yrittää puhua heille järkeä.

Kuten jo laitteen nimestä voidaan päätellä, valvontakamera sopii sisäkäyttöön. Se ei siis ole vedenpitävä eikä tarkoitettu muuhun kuin kuivaan säähän ja huoneenlämpöön. Kamerassa ei ole akkua, joten etsi sille paikka, johon sen voi kytkeä kahden metrin johdolla. Verkkoyhteys on sen sijaan langaton, joten Arlo Essential on helppo yhdistää kodin Wi-Fi-verkkoon. Tämä onnistuu Arlon helppokäyttöisellä sovelluksella Android- ja iPhone-puhelimiin.


+ Paljon toimintoja mukana

+ Hyvä yönäkyvyys

– Tallentaminen edellyttää tilausta

Conclusion

Arlo Essential Indoor Camera on hyvä valvontakamera aloittelijoille, jotka haluavat kameran kodin tarkkailuun.

Ominaisuudet

Merkki
Arlo
Tarkkuus
1920 x 1080 px
Liitäntä
Wi-Fi
Moottori
Ei