Over kameralinsen sidder det stærke, indbyggede projektørlys.

Arlo Essential Spotlight Camera

Huokea valvontakamera hyvällä hallintasovelluksella.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #Arlo
8.5

Arlo Essential on helppo ja edullinen ratkaisu, jonka avulla voi ryhtyä valvomaan kotiaan, kun on itse muualla.

Essential-sarjan valvontakamerat kuuluvat Arlon huokeimpiin malleihin, mutta tarjoavat silti kaikki tärkeimmät toiminnot. Testiin saatiin Arlo Essential Spotlight -valvontakamera, joka toimi moitteettomasti kahden viikon kokeiluajan.

Pienikokoisen valvontakameran parhaisiin ominaisuuksiin kuuluu, että laite on täysin langaton. Sen akku ladataan mikro-usb-liitännän kautta. Kameran pitää vain olla reitittimen langattoman kantaman sisällä. Kamera sijoitettiin pihatielle 10-12 metrin päähän reitittimestä, eikä yhteydessä esiintynyt minkäänlaisia ongelmia.

Kameran asetuksia hallitaan Arlon hyvin tehdyn sovelluksen avulla, jossa voi katsella sekä live-videota omasta kodista että tallenteita, jotka kamera on tallentanut automaattisesti, kun se on havainnut liikettä. Valvontakameran mukana tulee kuukauden käyttöoikeus Arlon pilvipalveluun. Sen jälkeen palvelusta pitää maksaa 2,79 euroa kuukaudessa per kamera, jos kameran tallenteita haluaa edelleen tallentaa Arlon palvelimelle. Muussa tapauksessa pitää tyytyä kameran lähettämiin ilmoituksiin ja live-videoiden katseluun.

Kameraan voi ostaa lisätoimintoja, mutta perustoiminnot toimivat niin hyvin, ettei lisätoimintojen maksamiseen ole tarvetta. Näin ollen Arlo Essential Spotlight on huokea vaihtoehto sille, että maksaisi suurta kuukausimaksua jollekin vartiointiliikkeelle. Edellytyksenä kuitenkin on, että käyttäjä pystyy katsomaan live-videota Arlon sovelluksesta heti, kun valvontakamera ilmoittaa havainneensa liikettä kodin lähettyvillä.

Arlon valvontakamerassa on kaksisuuntainen ääni, joten sen kautta voi puhua kameran lähellä liikkuvalle henkilölle. Jos asiaton henkilö ei piittaa puheesta, voi kameran yhdysrakenteisen hälytyssireenin käynnistää. Sen pitämä meteli hälyttää ainakin lähistöllä asuvat naapurit. Lisäksi voi sytyttää valvontakameran erittäin kirkkaan led-valon.

Jos yksi valvontakamera ei riitä, on Arlo Essential Spotlightista saatavana myös kolmen kameran aloituspaketti, joka maksaa noin 399 euroa. Joten kyseessä on huokea ja tehokas keino pitää kotia silmällä.


+ Hyvä sovellus

+ Integroitu spottivalo

– Videoiden tallentaminen vaatii maksullisen tilauksen

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hinta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

Arlo Essential Spotlight -valvontakamera on helppo ja edullinen ratkaisu kodin valvontaan.

Ominaisuudet

Merkki
Arlo
Tarkkuus
1920 x 1080 px
Liitäntä
Langaton lähiverkko
Moottori
Ei
Muuta
Akkukesto 4-6 kk, kaksisuuntainen ääni, sireeni