Arlos videodørklokke fylder mere end en traditionel dørklokke – blandt andet på grund af det genopladelige batteri.

Arlo Essential Video Doorbell Wire-free

Akkukäyttöinen video-ovikello, joka toimii myös valvontakamerana.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #Arlo
7.8

Arlo Essential Video Doorbell Wire-free -ovikello on periaatteessa valvontakamera, jonka kameran edessä seisova henkilö aktivoi soittopainiketta painamalla. Laite kiinnitetään ovikellon tavoin ulko-oven viereen, ja aina kun joku soittaa ovikelloa, siitä tulee ilmoitus Arlon erinomaiseen puhelinsovellukseen. Ovikellon voi määrittää lähettämään ilmoituksen useampaan puhelimeen samaan aikaan. Siitä on hyötyä, jos talouteen kuuluu useita henkilöitä, sillä oven sisäpuolelle ei tule mitään fyysistä ovikellon osaa.

Ovikelloa soittavasta henkilöstä näkee muutakin kuin pelkän ylävartalon. Kameran linssi vangitsee laajan alueen, joten ovella olevan henkilön näkee päästä varpaisiin. Hänen kanssaan voi myös keskustella ovikellon kaiuttimen ja mikrofonin kautta. Kaksisuuntainen ääni toimii moitteettomasti, ja kuvanlaatu on erinomainen – myös yönäön avulla. Kameran kuvasuhde on aika erikoinen, sillä 1536 x 1536 pikselin kuva on yhtä korkea kuin leveä.

Essential Video Doorbell voidaan asettaa toimimaan kuten Arlon tavalliset valvontakamerat, jolloin käyttäjä saa ilmoituksen heti, kun ovikellon kamera havaitsee liikettä. Tästä on hyötyä, sillä sovellusta ei aina ehdi avata, ennen kuin vieras tai postinkantaja on jo menossa poispäin.

Video-ovikellon mukana saa kolmen kuukauden käyttöoikeuden valmistajan Arlo Smart Premier -pilvipalveluun. Palveluun sisältyy älykkäitä toimintoja. Se käyttää muun muassa tekoälyä oven edessä olevien henkilöiden tai esineiden tunnistamiseen, ja lähettää ilmoituksen, jos ovelle jätetään paketti. Kokeiluajan jälkeen palvelu maksaa 2,79 euroa kuukaudessa per kamera, jolloin tallenteita voi säilyttää Arlon palvelimella 30 päivän ajan. Ilmaisversiossa joutuu tyytymään kameran linssin kautta näkyvään livekuvaan.

Video-ovikellon asennukseen menee vain muutama minuutti, sillä johtojen kanssa ei tarvitse sählätä. Arlo Essential Video Doorbell on varustettu ladattavalla akulla, joka pitää ovikellon toiminnassa jopa kuusi kuukautta.


+ Hyvä kuva

+ Laaja katselukulma

– Yksinkertaiset toiminnot edellyttävät tilausta

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaseurannasta.

 

Conclusion

Arlon langaton ovikello näyttää, kuka on ovella. Parhaista toiminnoista joutuu kuitenkin maksamaan.

Ominaisuudet

Merkki
Arlo
Tarkkuus
1536 x 1536 px
Liitäntä
Wifi
Moottori
Ei