Ophænget til kameraet følger med i kassen.

Arlo Go 2

Arlo Go 2 mahdollistaa valvonnan juuri siellä, missä valvontaa tarvitaan. Verkkoyhteys muodostetaan sim-kortilla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #Arlo
9.2

Arlo Go 2 -valvontakamerassa ei ole lainkaan johtoja. Se toimii toki Wi-Fi-yhteyden kautta niin kuin Arlon muutkin kamerat, mutta välttämätöntä yhteyden luominen kodin langattomaan verkkoon ei ole.

Arlo Go 2 -kameraan voi panna aivan tavallisen puhelimista tutun sim-kortin. Sen avulla valvontakamera muodostaa yhteyden puhelinoperaattorin verkkoon mobiilidatan käyttöä varten. Kameran voi siis sijoittaa kesämökille tai vaikka keskelle metsää villieläimien kuvaamista varten. Ainoa edellytys on, että paikka on matkapuhelinverkon peittoalueella.

Akku on edeltäjäänsä suurempi, ja kameran pitäisi toimia neljän kuukauden ajan mobiilidatalla ja jopa kokonaisen vuoden Wi-Fi-yhteydellä. Akku on helppo vaihtaa, ja jos akkuja on kaksi, kameraa ei tarvitse ottaa pois paikaltaan latausta varten. Kamera tallentaa Full HD -täysteräväpiirtona, kuvanlaatu on hyvä ja terävä ja värit luonnollisia. Kasvot oli helppo tunnistaa kuvasta, vaikka henkilö oli yli kymmenen metrin päässä kamerasta. Arlo Go 2:ssa on myös kiinteä kohdevalo, joten yölläkin voi kuvata väreissä.

Tallenteet näkyvät Arlon puhelinsovelluksessa. Siellä voi myös käyttää kätevää GPS-toimintoa kameran etsimiseen, jos se esimerkiksi varastetaan. Löydetty kamera näkyy puhelimen kartalla. Kameran mukana toimitetaan pidike, jonka avulla kameran voi ruuvata kiinni seinään. Jos kameraa tarvitaan vain kodin sisätilojen valvontaan, kannattaa valita jokin tarkoitukseen sopivampi ja edullisempi malli. Sellaisia on myös ­Arlon omassa valikoimassa.

Kameran ostaja saa kaupan päälle kolmen kuukauden Arlo Secure -tilauksen, jolla voi käyttää kaikkia kameran toimintoja. Kolmen kuukauden jälkeen kameran ilmoituksissa ei esimerkiksi enää erotella ihmisiä ja eläimiä – ellei tilauksesta makseta kolmea euroa kuukaudessa.


+ Ei tarvitse Wi-Fi-yhteyttä

+ Pitkä akkukesto

– Osa toiminnoista edellyttää tilausta

Conclusion

Arlo Go 2 mahdollistaa valvonnan juuri siellä, missä valvontaa tarvitaan. Verkkoyhteys muodostetaan sim-kortilla.

Ominaisuudet

Merkki
Arlo
Tarkkuus
1920 x 1080 pixels