Kameraets genopladelige batteri har strøm nok til et halvt år.

Arlo Pro 3 Floodlight Camera

Koko pihatien valaiseva valvontakamera.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #Arlo
9.5

Arlo on laajentanut valvontakameroiden tuotesarjaansa kameran ja valonheittimen yhdistelmällä. Se osoittautui onnistuneeksi ratkaisuksi.

Arlo Pro 3 Floodlight Camera muistuttaa vasarahain päätä, paitsi että laitteessa on vain yksi silmä, nimittäin kameran linssi, ja se on keskellä laitetta. Linssin molemmin puolin, valkoisen pinnan alla on voimakkaat valopaneelit. Arlon valvontakameraa ei ole helppo piilottaa, mutta selkeästi näkyville asetettu kamera saattaa toimia myös pelotteena.

Langaton valvontakamera on varustettu huippukirkkaalla, jopa 3000 lumenin valonheittimellä, joka on auton ajovaloja kirkkaampi. Valon kirkkaudesta johtuen on syytä pitää huolta, ettei kamera osoita naapurin pihaan tai ikkunaan, sillä jopa seitsemän metrin päähän valaiseva valo voi häiritä myös muita kuin kutsumattomia vieraita.

Valvontakameraa hallitaan Arlon käyttäjäystävällisellä sovelluksella, joka toimii sekä älypuhelimessa että tabletissa. Liiketunnistimella varustetun valvontakameran tekemät tallenteet voi ohjata netissä olevalle Arlon palvelimelle. Samalla kameran saa lähettämään viestin puhelimeen, jos joku liikkuu kameran edessä. Silloin voi napauttaa sovelluksessa olevaa painiketta ja luoda kaksisuuntaisen yhteyden kameraan, jolloin kameran sisältämän kaiuttimen ja mikrofonin avulla voi keskustella kuvassa näkyvän henkilön kanssa.

Kuva on laadultaan hyvä ja tarkka, joten siinä näkyvät ihmiset on helppo tunnistaa, jos he eivät ole peittäneet kasvojaan. Jos murtovaras jää kiinni itse teossa, voi sovelluksesta käynnistää kamerassa olevan erittäin voimakasäänisen sireenin.

Arlo Pro 3 Floodlight maksaa paljon, mutta käyttäjä saa sekä valvontakameran että ulkovalaistuksen samaan hintaan. Kameran valo toimii kätevästi myös automaattivalona, kun liikkuu itse talon lähettyvillä illan pimeydessä.


+ Hyvä kuvanlaatu

+ Käyttäjäystävällinen sovellus

+ Voimakas valo

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

 

Conclusion

Arlon erikoisen näköisessä, langattomassa valvontakamerassa on tehokas valonheitin ja hyvä kuva. Ohjaus tapahtuu helppokäyttöisellä sovelluksella.

Ominaisuudet

Merkki
Arlo
Tarkkuus
2560 x 1440 px
Liitäntä
Wi-Fi
Moottori
Ei
Muuta
Sireeni, valonheitinkamera