Arlo Pro 4 er bygget til at klare regn og sne og slud og frost.

Arlo Pro 4 Spotlight Camera

Arlo Pro 4 on hyvä ja käyttöystävällinen valvontakamera, mutta tarvitset Arlo -tilauksen, jotta pääset käyttämään lisätoimintoja.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #Arlo
9.2

Arlo Pro 4 kuvaa terävää valvontavideota. Kamera liitetään langattomaan verkkoon, ja sen mukana toimitetaan magneettikiinnike ja ruuvit, joten keskittimeen tai muihin lisälaitteisiin ei tarvitse investoida.

Yhdistimme Arlo Pro 4:n Arlon helppokäyttöiseen sovellukseen, napsautimme kameran magneettisen taustapuolen kiinni sadevesikourun syöksytorveen ja pihan valvonta oli valmis alkamaan. Alkuvalmistelut kestivät kaiken kaikkiaan alle kymmenen minuuttia. Arlo Pro 4 voidaan asettaa ilmoittamaan, kun linssin edessä tapahtuu jotakin. Jos sinulla ei ole Arlo-tilausta, voit katsella vain kameran lähettämää reaaliaikaista kuvaa. Tilaus maksaa kolmisen euroa kuukaudessa yhdeltä kameralta, ja 9 euron tilaus kattaa rajoittamattoman määrän kameroita. Se ei ole paljon, mutta ylimääräinen maksu tulee kameran jo muutenkin suolaisen hinnan päälle.

Secure-tilauksella pääsee käyttämään Arlo Pro 4:n lisätoimintoja. Kamera esimerkiksi erottaa ihmiset, ajoneuvot ja eläimet toisistaan ja ilmoittaa, jos sen eteen jätetään paketti. Sekä reaaliaikainen kuva että tallenteet ovat teräviä ja selkeitä. Yökuvat ovat värillisiä sisäänrakennetun miniprojektorin ansiosta. Se valaisee niin, että ihmiset tunnistaa 10–15 metrin päässä kamerasta. Kaiuttimen ja mikrofonin kautta pystyimme käymään ymmärrettävää keskustelua linssin edessä olevan henkilön kanssa.

Arlo Pro 4:n voi ladata. Akku kestää jopa kuusi kuukautta, mutta kameran voi yhdistää myös kaapelilla.


+ Keskitintä ei tarvita

+ Upea kuvanlaatu

– Hankala käyttää ilman tilausta

Conclusion

Arlo Pro 4 on hyvä ja käyttöystävällinen valvontakamera, mutta tarvitset Arlo -tilauksen, jotta pääset käyttämään lisätoimintoja.

Ominaisuudet

Merkki
Arlo
Tarkkuus
2560 x 1440 px
Liitäntä
USB, Wi-Fi 4