Der sidder et stort batteri inde i Arlo 5 Pro, så kameraet virker lidt buttet.

Arlo Pro 5

Terävä kuva ja pitkä akkukesto tekevät Arlo Pro 5:stä houkuttelevan kameran, vaikka sen hinta onkin korkea.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #Arlo
9.2

Yksi Arlo Pro 5 -valvontakameran suurimmista eduista on sen kahdeksan kuukautta kestävä akku. Yhteys kameraan muodostui Arlon hyvän ja viimeistellyn sovelluksen kautta jo muutamassa minuutissa. Arlo Pro 5 kestää säätä kuin säätä, joten sen voi sijoittaa vapaasti minne tahansa.

Laadimme sovellukseen aikataulun, jonka mukaisesti kamera oli päällä päiväsaikaan, kun kukaan ei ollut kotona, ja yöllä, kun kaikki olivat nukkumassa. Arlo Pro 5 havaitsi kaikki liikkeet linssin edessä ja ilmoitti niistä välittömästi puhelimeen. Kuva on selkeä sekä päivänvalossa että pimeän tultua. Linssin yläpuolella on tehokas valonheitin, joka yhtäältä mahdollistaa väritallennuksen yöllä ja toisaalta pelottaa murtovarkaat pois.

Videokuvan tarkkuus on jopa tarpeettoman suuri, jos kuvaa on tarkoitus katsoa vain puhelimen näytöltä. Toisaalta kuva pysyy terävänä, vaikka tärkeisiin kohteisiin zoomaisi voimakkaasti. 

Jos tallenteet haluaa säilyttää Arlon verkkopalvelimilla, palvelusta on kolmen kuukauden ilmaisen kokeilujakson jälkeen maksettava noin neljä euroa kuukaudessa.


+ Pitkä akkukesto

+ Erittäin selkeät tallenteet

– Parhaat toiminnot edellyttävät tilauksen

Conclusion

Terävä kuva ja pitkä akkukesto tekevät Arlo Pro 5:stä houkuttelevan kameran, vaikka sen hinta onkin korkea.

Ominaisuudet

Merkki
Arlo
Tarkkuus
2688 x 1520 pixels
Liitäntä
Wi-Fi