I pakken får du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at overvåge dit hjem.

Arlo Ultra 2 Spotlight Camera

Kahden Ultra 2 -kameran ja tukiaseman yhdistelmä on kaikki, mitä tarvitset kodin valvontaan.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #Arlo
9.3

Arlo Ultra 2 on yksi parhaista testaamistamme valvontakameroista, mutta se ei kovin edullinen. Pakkauksessa on yksi tukiasema ja kaksi kameraa. Tukiasema yhdistetään reitittimeen verkkokaapelilla. Kamerat yhdistetään tukiasemaan langattomasti Arlon sovelluksen avulla.

Sovellus on hyvä ja harkittu. Asetimme kamerat valvomaan päivisin, ja kun ne olivat päällä, saimme tiedon kaikesta, mitä tapahtui, kun olimme poissa – bonuksena saimme myös kuvan parista harakasta, jotka tappelivat kameran edessä.

Ultra 2:ssa on kaikki ominaisuudet, joita voit odottaa hyvältä valvontakameralta: Siinä on kaksisuuntaiset puhelut kaiuttimen ja mikrofonin kautta sekä kiinteä sireeni, joka pelästyttää tunkeilijat. Kuva on terävä ja hyvä. Resoluutio on niin korkea, että pystyimme erottamaan pienen tuotemerkin logon tallenteessa näkyvän henkilön rinnassa, mikä on kätevää, jos ”vieraat” ovat piilottaneet kasvonsa hupparin hupun tai vastaavan sisälle. Kamera tuottaa hienoa ja hyödyllistä kuvamateriaalia myös yöllä sisäänrakennetun valonheittimen ansiosta, joka valaisee kirkkaasti. Voit tallentaa paikallisesti micro-­SD-kortille, joka on asetettava tukiasemaan.Arlo Ultra 2:sta saa kuitenkin parhaimman hyödyn tekemällä tilauksen, jolloin tallenteet tallennetaan Arlon palvelimille verkossa. Silloin käytössäsi on aina varmuuskopio tallenteistasi – myös silloin, jos joku nappaa koko kameran mukaansa.

Kamerat ovat täysin langattomia. Ne on vain sijoitettava langattoman verkon kantama-alueelle. Akku ladataan napsauttamalla magneettinen laturi kunkin kameran pohjaan.


+ Hyvä kuvanlaatu

+ Runsaasti toimintoja

+ Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön

 

Conclusion

Kahden Ultra 2 -kameran ja tukiaseman yhdistelmä on kaikki, mitä tarvitset kodin valvontaan.

Ominaisuudet

Merkki
Arlo
Tarkkuus
3840 x 2160 pixels
Liitäntä
Wi-Fi