I pakken får du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at overvåge dit hjem.

Arlo Ultra 2 XL 2-Cam kit

Kahden Ultra 2 XL -kameran ja tukiaseman setissä on kaikki, mitä kodin valvontaan tarvitaan.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #Arlo
9.2

Arlo Ultra 2 XL -valvontakameroita voi ostaa myös yksittäin, mutta siinä tapauksessa kotona pitää olla valmiiksi Arlo-tukiasema. Mikäli Arlo-tuotteet ovat uusi tuttavuus, tämä kahden kameran ja yhden tukiaseman sarja on oikea valinta. Setissä on kaikki tarvittava oman pienen valvontakeskuksen perustamiseen. Testasimme koko paketin, ja se on yksi kaikenkattavimmista kotivalvontaratkaisuista, joita olemme kokeilleet.

Arlon tukiasema on pieni valkoinen laite, joka yhdistetään reitittimeen. Sen jälkeen se huolehtii tiedonsiirrosta kahden kameran kanssa. Suurimman hyödyn kameroista saa maksamalla Arlon kuukausitilauksen, johon sisältyy otosten tallentuminen verkkoon. Kustannuksissa voi säästää tallentamalla materiaalit tukiaseman microSD-kortille, mutta se ei toimi yhtä hyvin. Voihan verkossa olevia tallenteita katsella Arlon palvelimilta missä tahansa. Yhden Arlo-valvontakameran kanssa tilaus maksaa kolme euroa kuukaudessa, ja useammasta kamerasta hinta on yhdeksän euroa kuukaudessa.

Kuvanlaatu on hyvä sekä päivänvalossa että pimeässä. Kameran tehokas valonheitin valaisee objektiivin edessä olevaa aluetta, joten jopa yölliset otokset tallentuvat värillisinä. Lisäksi valo itsessään pitänee kutsumattomat vieraat loitolla. Kameran nimessä oleva kirjainyhdistelmä XL viittaa kiinteän akun kokoon. Nimi on erittäin kuvaava, sillä akku pitää kameran toiminnassa jopa vuoden ajan.

Tallenteita voi katsella hyvin suunnitellussa sovelluksessa. Asetimme kamerat valvomaan päiväsaikaan ja saimme ilmoituksen kaikesta, mitä niiden edessä tapahtui sillä aikaa kun olimme poissa. Sovelluksen avulla voi myös keskustella kameran edessä olevien henkilöiden kanssa, koska kamerassa on kaiutin ja mikrofoni. Yhteys kameran kaiuttimeen muodostetaan painamalla yhtä painiketta puhelimen näytöllä.


+ Hyvä kuvanlaatu

+ Runsaasti toimintoja

– Osa toiminnoista edellyttää tilausta

Conclusion

Kahden Ultra 2 XL -kameran ja tukiaseman setissä on kaikki, mitä kodin valvontaan tarvitaan.

Ominaisuudet

Merkki
Arlo
Tarkkuus
3840 x 2160 pixels
Liitäntä
Wi-Fi