Arlo Ultra

Langaton valvontajärjestelmä sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvalla kameralla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #Arlo
9.2

Kotikäyttöön tarkoitettuja pieniä Arlo-valvontakameroita on saatavana useita eri malleja. Arlo Ultra on kehittyneempi malli yhtiön aikaisemmista valvontakameroista. Laite käyttää niistä tuttua helppokäyttöistä sovellusta ja toimii ladattavalla akulla.

Arlo Ultra -valvontakamerajärjestelmä koostuu yhdestä tai useammasta kamerasta ja niitä ohjaavasta langattomasta SmartHub-tukiasemasta, joka yhdistetään reitittimeen.

Pakettiin sisältyy vuoden tilaus Arlo Smart Premier -pilvipalveluun, jonne videokuva tallentuu 30 päivän ajaksi. Pilvipalvelussa olevaa materiaalia voi katsoa riippumatta siitä, missä kulloinkin on. Sovelluksessa olevasta luettelosta valitaan vain haluttu videoleike, minkä jälkeen sitä voi katsella puhelimen näytöltä.

Tallenteet ovat laadultaan entistä paljon terävämpiä. Arlo Ultra tallentaa videota ultra hd -tarkkuudella eli 3840 x 2160 pikselin resoluutiolla ja yksityiskohdat, kuten auton rekisterikilvet, erottaa pidemmältäkin etäisyydeltä.

Videoiden tallennus ultra hd -tarkkuudella onnistuu kuitenkin vain lisämaksusta. Perustallennus toimii full hd -tarkkuudella. Suuri tarkkuus tarkoittaa myös sitä, että videokuviin tallentuu entistä enemmän dataa. Kameraa testatessa piti kuitenkin odotella vain joitakin sekunteja, ennen kuin videon toisto käynnistyi.

Puhelinsovelluksen kautta voi puhua kameran edessä seisovien ihmisten kanssa, sillä kamerassa on yhdysrakenteinen kaiutin ja mikrofoni.

Arlo-valvontakamerat ovat aikaisemmin käyttäneet infrapunavaloa mustavalkoisten yönäkymien tallentamiseen. Ultra-mallissa on kuitenkin kaksi kirkasta spottivaloa, jotka valaisevat kameran edessä olevan alueen, jolloin yönäkymiä voi tallentaa väreissä. Kohdevalon saa tarvittaessa pois päältä, jos kameran sijaintia ei halua paljastaa.

Kameran mukana tulee pieni ruuvilla kiinnitettävä jalusta, johon kameran saa kiinni magneetin avulla. Kameraa on helppo liikutella jalustassa ja ottaa mukaan, kun akku pitää ladata. Lataaminen tapahtuu magneettisesti kiinnittyvän latausjohdon avulla.

Arlo Ultraa voi käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa, sillä laite on veden- ja pakkasenkestävä.

Tukiaseman ja yhden Arlo Ultra -valvontakameran sisältävä pakkaus maksaa 499 euroa. Järjestelmää saa 1-4 kameran pakettina ja lisäkameroita myydään myös erikseen.


+ Laadukkaat tallenteet

+ Helppo ottaa käyttöön

– Tarvitsee tukiaseman toimiakseen

 

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

 

Katso päivän hinta hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

 

Arvio

Arlo Ultra on laadukas ja hyvin toimiva, mutta myös melko kallis valvontakamerajärjestelmä.

Ominaisuudet

Merkki
Arlo