Omna ei näytä valvontakameralta, joten se sopii vaikka kirjahyllyyn.

D-Link Omna 180 Cam HD

Tehokas valvontakamera iPadin tai iPhonen käyttäjälle.

tekijä #Valvontakamerat #D-Link
8.3

Applen HomeKit-yhteensopivat laitteet tekevät kodista älykkään, sillä tällaisia laitteita, kuten lukkoja, valoja ja keittiön kodinkoneita, voidaan etäohjata iPhonen ja iPadin avulla. HomeKit-yhteensopivia laitteita ei ole vielä kovin paljon saatavilla, mutta D-Link kasvattaa tarjontaa Omna-valvontakamerallaan. Omna on ensimmäinen valvontakamera, jotka toimii yhdessä Applen järjestelmän kanssa.

Valvontakameran saa helposti kommunikoimaan iPadissa olevan Applen sovelluksen kanssa. Ensin pitää vain käydä läpi paperilapulla olevat neljä piirroksin havainnollistettua käyttöönottovaihetta. Se sujuu yhtä käyttäjäystävällisesti kuin iPadinkin käyttö.

D-Linkin kamera sopii muotoilultaan hyvin yhteen Applen laitteiden kanssa. Omna on yksinkertaisen tyylikäs ja lähes koristeellinen. Se toimii langattomalla yhteydellä, joten laitteen takaosasta lähtee vain virtajohto. Johto on pitkä, joten sen puolesta kameran sijoittaminen optimaalisesti pistorasiaan nähden ei ole mikään ongelma.

Kameraa on helppo ohjata Applen Koti-sovelluksen kautta. Joidenkin toimintojen hallinta tapahtuu kuitenkin D-Linkin omalla sovelluksella, mikä tekee asiasta hieman hankalaa, jos kameran asetuksia pitää muuttaa usein. Joissakin tapauksissa valvontakameran ohjaus tuntuu vähän puutteelliselta. Esimerkiksi yhdysrakenteista liiketunnistinta ei voi ottaa pois päältä Koti-sovelluksesta käsin.

D-Linkin sylinterin mallisessa Omna-valvontakamerassa on laajakuvalinssi, joka tarjoaa 180 asteen näkymän. Sen ansiosta yhdellä kameralla voi kattaa koko huoneen, jos kameran laittaa lähellä seinää olevalle pöydälle tai hyllylle.

 

+ Helppo käyttöönotto
+ Toimii Applen Homekit-järjestelmän kanssa
– Liiketunnistinta vaikea ottaa pois päältä
– Ei toimi Android-järjestelmässä

 

D-Linkin Omna 180 Cam HD -valvontakameran voi ostaa Applen verkkokaupasta.

Arvio

D-Link Omna on hyvä valvontakamera, jos käytössä on iPad tai iPhone.

Ominaisuudet

Merkki
D-Link
Tarkkuus
1920 x 1080 px
Liitäntä
Langaton lähiverkko
Moottori
Ei