Foscam R4 -kamera kodin valvontaan.

Foscam R4

Pidä kotia silmällä Foscam R4 -valvontakameralla, jota voi etäohjata puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

tekijä #Valvontakamerat #Foscam
7.9

Paperilla Foscam R4 -valvontakameran käyttöönottoon menee vain muutama minuutti: Ensin skannataan QR-koodi puhelimella ja sen jälkeen kamera otetaan käyttöön helpon opastuksen avulla.

Todellisuus on kuitenkin toinen. Langattoman yhteyden luominen reitittimeen epäonnistui kerta toisensa jälkeen ja lopulta oli pakko kaivaa kaapista verkkojohto ja liittää se valvontakameraan.

Tämä ratkaisu toimikin sitten tehokkaasti, sillä kamera loi salamannopeasti yhteyden lähiverkkoon, ja muutaman puhelimen painalluksen jälkeen käyttäjätili oli luotu. Sen jälkeen kameraan sai luotua helposti langattoman yhteyden. Foscam R4 -valvontakameran välittämää kuvaa pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Terävä ja helppokäyttöinen kamera
Käyttöönoton vaikeuksista huolimatta on vaikea olla innostumatta Foscam R4 -kamerasta. Sen tarkkuus on 2560 x 1440 pikseliä, joten kuva on terävä ja yksityiskohtainen – myös heikossa valaistuksessa, jolloin yönäkö tulee automaattisesti päälle.

Monen metrin päässä olevat esineet ja kasvot erottuvat ongelmitta, ja kameraan kuuluvan sovelluksen avulla voi kätevästi tutkia epäilyttäviä elementtejä. Etäohjaus toimii uskomattoman intuitiivisesti ja mahdollistaa kameran kääntämisen lähes joka suuntaan. Useista automaattisista liikemalleista on helppo valita vaikka sellainen, jossa kamera panoroi vasemmalta oikealle kattaen leveän sisääntulotien talolle.

+Helppokäyttöinen sovellus
+Hyvä kuvanlaatu
-Langattoman yhteyden luominen

Lisätietoja Foscam R4 -valvontakamerasta on valmistajan sivuilla.

Arvio

Helppokäyttöinen valvontakamera hyvällä kuvanlaadulla. Käyttöönotto oli kuitenkin hieman hankalaa.

Ominaisuudet

Merkki
Foscam
Tarkkuus
2560 x 1440 px
Liitäntä
Ethernet, wlan (2,4 GHz)
Muuta
Kaksisuuntainen ääniyhteys, paikka microsd-kortille, yönäkö