Kameraet glider let i ét med omgivelserne, og du kan også slukke for den LED, der viser, at kameraet er tændt.

Hombli Smart Indoor Camera

Jos tarvitset vain pienen kameran kotisi valvontaan, Homblin kamera ei ole huono vaihtoehto.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #Hombli
7.4

Hombli Smart Indoor Camera ei ehkä ole maailman paras valvontakamera, mutta pieni kamera ei myöskään maksa paljon.

Kuvanlaatu on lattea, ja kuva on hieman rakeinen jopa päivänvalossa. Resoluutio on vain 720 x 576 pikseliä, ja tämän huomaa, kun kohde on kaukana kamerasta ja yrität zoomata sitä. Infrapunayövalo toimii erinomaisesti, kunhan murtovaras on kuvan lähin kohde. Jos kameraa lähempänä on kohteita, ne valaistaan ja tausta on pimeänä.

Kameraa voi käyttää ilman tilausta, jos riittää, että kuvaa tallennetaan vain kamerassa olevalle microSD-kortille. Kortti ei sisälly toimitukseen, joten sinun on ostettava se itse.

Voit myös tallentaa otoksen puhelimeen painamalla Homblin älypuhelinsovelluksen tallennuspainiketta. Jos haluat, että valvontakameravideot tallennetaan turvallisesti Homblin palvelimille internetiin, kun kameran edessä tapahtuu jotain, sinun on maksettava tilauksesta noin 40 euroa vuodessa.

Kamerassa on kaiutin ja mikrofoni, joten voit myös keskustella linssin edessä olevan henkilön kanssa. Sovellus on saatavilla sekä Androidille että iPhonelle. Se on vain englanninkielinen, mutta suuri osa toiminnoista tapahtuu joka tapauksessa napsauttamalla helposti ymmärrettäviä tekstittömiä kuvakkeita.


+ Edullinen hinta

+ Voidaan käyttää ilman tilausta

– Heikko resoluutio

Conclusion

Jos tarvitset vain pienen kameran
kotisi valvontaan, Homblin kamera ei ole huono vaihtoehto.

Ominaisuudet

Merkki
Hombli
Tarkkuus
720 x 576 pixels