Logitech Logi Circle

Korkealuokkainen ja helppokäyttöinen valvontakamera.

tekijä #Valvontakamerat #Logitech
9.4

Logitech Logi Circle on loistava pienikokoinen valvontakamera, jonka asennus ja käyttö on helppoa.

Kun kamera on liitetty kodin lähiverkkoon, voit kirjautua kameran puhelinsovelluksella järjestelmään ja varmistaa olinpaikastasi riippumatta, että kaikki on kotona kunnossa. Voit katsella päivän aikana otettua videomateriaalia, ottaa stillkuvia tai tallentaa koko videoleikkeen. Kaikki hoituu maksutta Logitechin sivuston kautta. Kuvanlaatu on terävä, ja näkymää voi lähentää tai loitontaa levittämällä tai nipistämällä kahta sormea puhelimen näytöllä.

Valvontakamera osaa lähettää ilmoituksen havaitessaan liikettä, jolloin voit nopeasti varmistua siitä, että kotona ei tapahdu mitään asiaan kuulumatonta. Kamerassa on myös erinomainen yökuvaustoiminto, jonka saa päälle ja pois päältä sovelluksen kautta. Videolaadulle on valittavissa kolme eri tarkkuutta, joten kameraa voi käyttää kaikenlaisten langattomien verkkojen kanssa. Akkukesto on hyvä ja latausrengas tyylikäs.

 

+Tyylikäs design
+Upea kuvanlaatu
+Käyttäjäystävällinen sovellus
+ Hyvä akkukesto

Katso päivän hinta Logitech Logi Circle -valvontakameralle hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

Arvio

Logi Circle tarjoaa Logitechin tuotteille ominaista korkeaa laatua. Tyylikäs ja pienikokoinen valvontakamera, josta on vaikea pistää paremmaksi.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Tarkkuus
360p, 720p, 1080p
Liitäntä
USB