Projektørlyset er skarpt og virker afskrækkende i sig selv.

Netatmo Outdoor Camera With Siren

Netatmosin valvontakamera ei edellytä tilausta, mutta kameran asennus voi olla hieman hankalaa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #Netatmo
8.4

Netatmo Smart Outdoor Camera With Siren on suuri ja tehokas valvontakamera, jota ei ole tarkoitettu sulautumaan ympäristöön. Kamera on asennettava kiinteästi ulkoseinään, ja suuren valonheitti­mensä ansiosta se on erittäin hyvin mahdollisten murtovarkaiden nähtävissä. Smart Outdoor Camerassa ei ole paristoja, joten se on yhdistettävä talon sähköverkkoon. ­Mukana tuleva kiinteä kiinnike on kiinnitettävä seinään ennen kameran kiinnittämistä.

Onneksi kameran yhdistäminen Netatmos-älypuhelinsovellukseen on helpompaa. Sen yhdistäminen Android-puhelimeen ja iPadiin sujui helposti.

Videotallenteet tallennetaan MicroSD -kortille. Voit myös liittää siihen ilmaisen Dropbox-tilin, jotta tallenteet tallentuvat turvallisesti verkkoon.

Kameralla saa hyvää kuvaa myös pimeässä. Kun valonheitin on päällä, sillä on kuitenkin taipumus yhdistää kuvan vaaleita alueita niin, että on vaikea tunnistaa henkilön kasvoja, kun valo osuu suoraan kasvoihin. Valo on epämiellyttävän kirkas – juuri niin kuin sen kuuluukin olla hämärän renkien karkottamiseksi. Jos valo ei riitä saamaan ­varasta karkuun, voit aktivoida ­sisäänrakennetun sireenin, joka ­lähettää 105 dB:n kuultavaa signaalia. Se voi kuitenkin helposti häiritä naapureita, eikä sitä siksi voi ­ottaa käyttöön automaattisesti. Voit tehdä sen itse sovelluksella, joka näyttää myös aikajanan ja kaikki tallenteet. Kamera on kallis, mutta siinä ei ole kuukausimaksua.


+ Terävä valonheitin

+ Ei tilausta

– Hankala käyttöönotto

Conclusion

Netatmosin valvontakamera ei edellytä tilausta, mutta kameran asennus voi olla hieman hankalaa.

Ominaisuudet

Merkki
Netatmo
Tarkkuus
1920 x 1080 pixels