Kameraet er lille og diskret designet, så det virker ikke så påtrængende, hvis du har det stående frit fremme.

Netatmo Smart Indoor Camera

Perheenjäsenet tunnistava sisävalvontakamera.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #Netatmo
8.3

Netatmon Smart Indoor Cameran nimi kertoo kaiken. Kyseessä on pieni älykäs valvontakamera, joka on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa.

Sisäkamera on rakennettu tyylikkääseen alumiinisylinteriin, jossa on liukumaton silikonipohja. Kamera ei herätä tarpeetonta huomiota esimerkiksi keittiön hyllyllä tai kirjahyllyssä, mutta se ei sovellu seinälle ripustettavaksi.

Valvontakameraa hallitaan puhelinsovelluksella. Kuvanlaatu on erittäin hyvä, joten tallenteissa näkyvät ihmiset on helppo tunnistaa. Netatmon kamera osaa myös itse tunnistaa kasvoja. Kameralle voi opettaa perheenjäsenten kasvot, jolloin laitteen saa esimerkiksi lähettämään sovellukseen ilmoituksen, kun lapset ovat tulleet koulusta kotiin.

Kameran katselukulma on 130 astetta, ja se riittää kattamaan lähes koko olohuoneen, jos kameran laittaa yhdellä seinällä olevaan kirjahyllyyn. Indoor Camera ei ole erityisen hyvä kompensoimaan suuria eroja kuvan valossa. Jos kuvassa on esimerkiksi erittäin kirkas ikkuna, sisätilojen tallenteet ovat hyvin tummia.

Valvontakamerassa on kuitenkin erinomainen yönäkö, joten ihmiset voidaan tunnistaa useiden metrien päästä, vaikka valo olisi sammutettu. Kamera tallentaa myös ääntä, mutta laitteessa ei ole kaiutinta, joten kameran edessä olevalle henkilölle ei voi puhua.

Kuukausittaista tilausmaksua ei tarvitse maksaa verkkotallennuspalvelusta, sillä kameran tallenteet tallentuvat microSD-kortille. Jos sinua huolestuttaa ajatus, että murtovaras vie kameran (ja siten myös kuvamateriaalin) mukanaan pöytähopeiden kanssa, voit liittää Indoor Cameran Dropbox-tiliin niin, että paljastava video tallennetaan myös kotisi ulkopuolelle.

Tallenteita on helppo selata käyttäjäystävällisessä sovelluksessa. Videot tallennetaan kellonajan ja päivämäärän mukaan – ja jos tallenteiden henkilöt on tunnistettu, heidän nimensä näkyy videon kohdalla tallenneluettelossa.


+ Huomaamaton muotoilu

+ Kasvojentunnistus

– Valoerojen kompensointi

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hinta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

Smart Indoor Cameran avulla voi valvoa kotia helposti ja edullisesti puhelimen kautta.

Ominaisuudet

Merkki
Netatmo
Tarkkuus
1920 x 1080 px - full hd
Liitäntä
Wifi tai ethernet
Moottori
Ei
Muuta
Mitat: 45 x 45 x 155 mm, mukana tulee 8 Gt:n muistikortti