Vauvan valvontakamera.

Netgear Arlo Baby

Tehokas päivitys perinteiselle itkuhälyttimelle.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #Netgear
8.3

Netgearin Arlo-tuotesarja on täydentynyt Arlo Baby -turvakameralla. Se on sisäkäyttöön tarkoitettu monipuolinen kamera vauvan valvontaan. Helppokäyttöisen ja hauskannäköisen valvontakameran hallinta ja katselu tapahtuu joko mobiilisovelluksen tai selaimen avulla.

Arlo-kamera liitetään käyttöönoton yhteydessä iPhoneen tai Android-puhelimeen, ja se käy nopeasti muutamalla painalluksella. Mitään erityistä verkko-osaamista ei tarvita.

Kamerassa on hyvä kuvanlaatu ja laite tukee 1080p full hd -videokuvausta. Valvontakameran tarkkuuden voi säätää pienemmäksi, jos haluaa säästää puhelimen datankulutuksessa tallenteita katsottaessa.

Kamera käynnistyy automaattisesti äänestä tai liikkeestä, ja laitteen voi määrittää lähettämään ilmoituksen kummastakin. Kameran muihin ominaisuuksiin kuuluu pimeäkuvaus, kaksisuuntainen ääni, ilmanlaaduntunnistin, musiikki- ja videosoitin sekä himmennettävä yövalo. Kaksisuuntaisen äänen avulla käyttäjä voi kuunnella lasta, puhua hänelle tai vaikka laulaa kehtolauluja.

Netgearin pilvipalveluun voi luoda ilmaisen käyttäjätilin, minkä jälkeen seitsemän vuorokauden tallenteet tallentuvat palveluun automaattisesti enintään viidestä eri kamerasta. Tästä on se hyöty, että ei joudu itse taistelemaan hankalien verkkoasetusten kanssa, ja tallenteet ovat tallessa valmistajan palvelimella.

Monipuolisen Arlo Baby -valvontakameran ainoa huono puoli on korkea hinta. Laitetta voi kuitenkin käyttää sekä vauvan että kodin valvontaan, mikä oikeuttanee lähes 300 euron hinnan.

+ Ilmainen käyttäjätili tallenteille
+ Hyvä kuvanlaatu
– Korkea hinta

Lisätietoja Netgear Arlo Baby -valvontakamerasta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Hyvä sisäkäyttöön tarkoitettu pikkulasten valvontakamera, jonka tallenteet tallentuvat automaattisesti Netgearin pilvipalveluun. Tallenteita voi katsoa älypuhelimella, ja puhelimeen saa ilmoituksen, jos kamera havaitsee ääntä tai liikettä.

Ominaisuudet

Merkki
Netgear
Tarkkuus
1920 x 1080 px
Muuta
Pimeäkuvaus, mikrofoni ja kaiutin