Kamera saa virtaa kiinteän usb-johdon kautta.

TP-Link Kasa Cam Outdoor KC200

Helppokäyttöinen valvontakamera ulkokäyttöön.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #TP-Link
9.4

Valvontakamerat eivät ole enää pelkkiä “tyhmiä” laitteita, jotka ripustetaan seinälle ja jotka lähettävät kuvaa tv-ruudulle. Tänä päivänä valvontakamerat ovat luonnollinen osa digitaalista kotia, sillä ne liitetään kodin lähiverkkoon ja toimivat yhdessä Google Assistantin ja Amazon Alexan kaltaisten virtuaaliavustajien kanssa.

TP-Link Kasa Cam Outdoor KC200 on ulkokäyttöön tarkoitettu valvontakamera. Laite on saanut IP65-luokituksen, joten se on suojattu hyvin pölyä ja vettä vastaan.

Vankkatekoinen kamera on helppo kiinnittää seinälle, sillä ainoa kaapeli on virtajohto. Muuten kamera toimii langattomasti. Kamerajalka ruuvataan seinään, minkä jälkeen tennispallon kokoinen kamera napsautetaan magneettiseen alustaansa.

Kameraa ohjataan TP-Linkin maksuttomalla sovelluksella, jonka voi asentaa puhelimeen tai tablet-laitteeseen. Sovelluksella voi valita kuvasta aktiivisen alueen, jonka sisällä tapahtuva liike saa kameran tallentamaan. KC200:ssa on myös yönäkö, joka tunnistaa pimeässä liikkeen useamman metrin päästä, ja täysteräväpiirtoisen tallenteen kuvanlaatu riittää kasvojen tunnistamiseen.

Sen lisäksi, että kamera reagoi liikkeeseen, laitteesta lähtee myös erittäin kova hälytysääni, jonka on tarkoitus karkottaa kutsumattomat vieraat. Laitteen kaiutin ja mikrofoni mahdollistavat kaksisuuntaisen äänen, joten kameran edessä olevien kanssa voi keskustella. Keskustelu käynnistetään sovelluksesta yhdellä painikkeella. Äänenlaatu riittää hyvin keskusteluun, vaikka toinen osapuoli olisi muutaman metrin päässä kamerasta.

Kameran tallenteet tallentuvat automaattisesti TP-Linkin Kasa Care -palveluun. Ilmaiseksi tallennetaan kahden vuorokauden otokset ja tallenteita voi tarkastella puhelimessa. Kameraa testattiin myös Google Assistant -avustajan kanssa, jolla kameratallenteet saatiin ongelmitta näkymään televisiossa Googlen Chromecast-sovittimen kautta.

TP-Linkin KC200 on kaiken kaikkiaan erittäin tehokas pieni valvontakamera. Jos kodin valvontaan halutaan vain yksi kamera, niin KC200 on silloin hyvä ratkaisu, koska se ei vaadi reitittimeen yhdistettävää keskitintä, kuten monet muut vastaavat valvontakameraratkaisut.


+ Full hd -tallenteet ja yönäkö
+ Ei vaadi keskitintä
+ Voimakas hälytysääni

 

Katso päivän hinta TP-Link Kasa Cam Outdoor KC200 -valvontakameralle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Conclusion

Hyvällä kuvan- ja äänenlaadulla varustettu tehokas valvontakamera, jossa on voimakas hälytysääni ja tarkka yönäkö.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link
Tarkkuus
1920 x 1080 px (full hd)
Liitäntä
Wifi
Moottori
Ei
Muuta
Yönäkö, sireeni