Den lille hub sørger for, at kameraerne får internetforbindelse.

TP-Link Smart Wire-Free Security Camera System C420S2

TP-Linkin langaton kamerapaketti valvoo kotia tehokkaasti kaikissa sääolosuhteissa ja kaikkina vuorokaudenaikoina.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #TP-Link
8.6

C420S2-kamerapaketti on TP-Linkin yritys haastaa Arlo ja muut kilpailijat. TP-Link on tähän mennessä keskittynyt lähinnä yksinkertaisiin ja erittäin edullisiin, muutaman kymmenen euron hintaisiin valvontakameroihin. C420S2 on niistä poiketen kokonainen tuotesarja, joka sisältää kaksi täysin langatonta, akkukäyttöistä kameraa ja keskittimen, jonka kautta kamerat yhdistetään verkkoon.

Kamerat ovat lieriömäisiä ja ne on helppo asentaa pakkaukseen kuuluvilla kiinnikkeillä. Kamerat voi kääntää osoittamaan juuri siihen suuntaan, jota halutaan valvoa.

Videoiden resoluutio on erittäin korkea, ja kummankin kameran katselukulma on 113 astetta. Testitalomme sisäänajotie mahtui siihen mainiosti. Sisäkuvauksissa kuvakulma ei ehkä riitä, mutta ulkona, jossa etäisyys kohteeseen on hieman suurempi, se toimii hyvin.

C420S2-paketin kameroilla otetut yökuvat olivat hyviä, ja niissä oli jopa hieman väriä. Kuvassa oli huomattavasti enemmän kohinaa kuin päivänvalossa otetuissa videoissa, mutta kameran edessä seisovat ihmiset oli silti helppo tunnistaa jopa 8–10 metrin etäisyydeltä.

Videot tallennetaan paikallisesti kameroihin yhdistettyyn keskittimeen, joka on liitetty reitittimeen. Kun keskittimeen panee microSD-kortin, tallenteet tallentuvat sille. Vaihtoehtoisesti videokuvaa voi katsella livenä puhelimen kautta. Turvallinen tallentaminen verkkopalvelimelle edellyttää valitettavasti maksullista TP-Link-tilausta. Halvin vaihtoehto yhdestä kamerasta maksaa noin neljä euroa kuukaudessa. Ensimmäiset 30 päivää ovat ilmaisia, joten ennen sitoutumista voi kokeilla, onko tilaus sopiva ratkaisu.

Kamera on pölyn- ja vedenkestävä, joten sen voi huoletta asentaa ulos katoksen alle. Kunhan kamera on kodin langattoman verkon kantaman alueella, se toimii kuten pitääkin. Ladattava akku pitää kameran toiminnassa jopa 180 päivää, ja akun varaustilaa voi seurata TP-Linkin sovelluksessa.

Vaikka tämä kamerasarja on melko paljon kalliimpi kuin TP-Linkin muut kamerat, hinta ei itse asiassa vaikuta kovin korkealta, jos sitä verrataan kilpaileviin langattomiin kameroihin. TP-Linkin paketti on kaikenkattava, ja sitä voi tarvittaessa laajentaa lisäkameroilla.


+ Hyvä kuvanlaatu

+ Yökuvaus värillisenä

– Verkkotallennukseen vaaditaan tilaus

Conclusion

TP-Linkin langaton kamerapaketti valvoo kotia tehokkaasti kaikissa sääolosuhteissa ja kaikkina vuorokaudenaikoina.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link
Tarkkuus
2560 × 1440 pixels
Liitäntä
Wi-Fi 4