Kameraet kan se 360 grader rundt vandret og vippe 114 grader op og ned.

TP-Link Tapo C200

Moottorilla varustettu valvontakamera sisäkäyttöön.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #TP-Link
8.4

TP-Linkin pienessä, sisäkäyttöön tarkoitetussa valvontakamerassa, Tapo C200:ssa, on paljon hyviä ominaisuuksia, mutta paras asia on hinta: Murto-osalla siitä, mitä kilpailevat kamerat maksavat, saa moottoroidun valvontakameran seinätelineellä. Seinätelineen mukana tulevat kiinnitystarvikkeet, joten sinulla on kaikki mitä tarvitset.

Tapo C200:n yhdistäminen siihen kuuluvaan puhelinsovellukseen kestää vain muutaman minuutin. Sovellukseen voi lisätä eri huoneita, jos valvontaan käytetään useita TP-Linkin kameroita.

Kameran moottoria ohjataan pienillä nuolilla sovelluksessa, ja kääntämällä kameran linssiä voi katsoa ympäri huonetta. Jotta kameralla voisi tallentaa, pitää objektiivin alla olevaan korttipaikkaan asentaa muistikortti.

C200:n voi asettaa nauhoittamaan jatkuvasti, mutta kameran voi myös asettaa tallentamaan vain, kun jotain liikkuu objektiivin edessä. Kuvanlaatu on tarpeeksi hyvä, jotta tallenteessa näkyvät henkilöt voi tunnistaa, ja kamerassa on myös erinomainen yönäkö. Painamalla painiketta sovelluksessa voi avata keskusteluyhteyden kuvassa näkyvän henkilön kanssa, sillä kamera on varustettu yhdysrakenteisella mikrofonilla ja kaiuttimella.

Tämän hintaluokan valvontakameran suurin haittapuoli on, että tallenteet tallennetaan itse kameraan, eikä valmistajan palvelimelle nettiin.


+ Kääntyy moottorin avulla

+ Edullinen hinta

– Tallenteet tallennetaan kameraan

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaseurannasta.

 

Conclusion

Hyvä ja huokea valvontakamera sisätiloihin. Kamera kääntyy moottorilla ja on varustettu kaksisuuntaisella äänellä.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link
Tarkkuus
1920 x 1080p
Liitäntä
Wifi
Moottori
360 astetta horisontaalisesti ja 114 astetta vertikaalisesti
Muuta
Kaksisuuntainen ääni, yönäkö, toimii myös itkuhälyttimenä