Den nederste sorte del står fast på underlaget, mens den hvide del kan dreje næsten hele vejen rundt.

TP-Link Tapo C225

Tapo C225 kääntyy akselinsa ympäri ja valvoo koko tilaa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #TP-Link
8.4

Tapo C225 -valvontakameran paras ominaisuus on sen hinta. Tämä ei tarkoita, että kamera olisi huono halpiskyhäelmä, vaan että se on kiinnostava ennen kaikkea hintansa ansiosta.

Muutamalla kymmenellä eurolla saa kameran, joka pystyy sisäisten moottoriensa avulla valvomaan suurtakin tilaa. Kamera kääntyy lähes 360 astetta ja osaa kallistaa linssin myös ylös kohti kattoa. Kaikkea on helppo hallita puhelimen Tapo-sovelluksella.

Kameralla saa teräviä ja selkeitä kuvia päivänvalossa, ja myös illan mustavalkokuvissa on infrapunavalon ansiosta hyvät yksityiskohdat. Vaikuttavinta on kuitenkin väritallennus hämärässä. Kuva on toki rakeinen, mutta kamera onnistui saamaan yökuvat näyttämään päivänvalossa kuvatuilta.

Otokset tallentuvat microSD-kortille, joka työnnetään kameran pieneen korttipaikkaan. Turvallinen säilytyspaikka verkossa edellyttää TP-Linkin maksullista tilausta. Yhden kameran hinta on 3,50 euroa kuukaudessa.

Jos kotona on Tapo-lamppuja, tuotteet voi linkittää niin, että valot syttyvät, kun kamera havaitsee liikettä. Myös rutiineja on helppo määrittää. Kamera voi esimerkiksi kytkeytyä päälle tiettyinä kellonaikoina tai kun koti jää tyhjäksi.

Pakkauksessa on seinätulpat ja ruuvit ripustamista varten. Kamera osaa kääntää kuvan ylösalaisin, joten se voidaan asentaa myös esimerkiksi autotallin kattoon.

Kaikkia yksityisyydestään huolehtivia miellyttänee Tapo C225:n etupuolella oleva painike, joka saa objektiivin kääntymään alaspäin ja piiloutumaan kotelon sisään. Se varmistaa, että kukaan ei pääse katselemaan tilaa salaa.


+ Tehokas yksityisyyden suoja

+ Edullinen

– Osa toiminnoista edellyttää tilausta

Conclusion

Tapo C225 kääntyy akselinsa ympäri ja valvoo koko tilaa.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link
Tarkkuus
2560 × 1440 pixels
Liitäntä
Wi-Fi
Moottori
Ja