TP-Link Tapo C310

Tapo C310 on halpa pieni valvontakamera, jonka voi yhdistää verkkoon sekä langattomasti että kaapelin avulla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #TP-Link
8.6

TP-Linkin Tapo C310 on pieni valvontakamera, joka tarjoaa runsaasti toimintoja edulliseen hintaan. Voit itse päättää, yhdistetäänkö C310 verkkoon langattomasti vai kaapelin kautta. Jos käytössä on verkkokaapeli, mukana toimitetaan pieni muoviholkki, joka suojaa liitintä pohjoismaiselta säältä. Kameran virransyöttöä varten mukana on kolme metriä pitkä kaapeli, joka tarjoaa joustavuutta kameran sijoittamiseen. Kamera on tarkoitettu kiinnitettäväksi seinälle. Mukana on kolme ruuvia ja niihin kuuluvat muovitulpat. Yhteyden muodostaminen kameraan TP-Linkin puhelinsovelluksen kautta kesti muutaman minuutin. Heti kun asetukset oli tehty, puhelimen näytölle tuli hyvää kuvaa kamerasta. Resoluutio on suurempi kuin Full HD, mutta kuva on voimakkaasti pakattu, joten värit sulautuvat toisiinsa. Kuvassa näkyvien henkilöiden tunnistamisessa ei kuitenkaan ole mitään ongelmaa. Yökuvaus toimii myös niin kuin pitääkin. Illan hämärässä takapihan kaikki yksityiskohdat näkyivät samoin kuin päivänvalossakin – nyt vain mustavalkoisina.

Kamera tallentaa kuvat microSD-kortille. Kameran mukana ei toimiteta muistikorttia, joten se täytyy hankkia itse, jotta voit aloittaa valvonnan.

Tapo C310:ssa on kaksisuuntainen ääni, joten periaatteessa kameran edessä seisovan henkilön kanssa voi keskustella sovelluksen kautta. Valitettavasti kiinteän mikrofonin ääni on kuitenkin niin huonolaatuinen, että sanoista voi olla vaikea saada selvää, ellei henkilö ole lähellä kameraa.

Langaton yhteys oli riittävän vahva myös talon ulkopuolella, jotta kameran pystyi yhdistämään reitittimeemme, joka sijaitsi keskellä taloa noin 12 metrin päässä kamerasta.


+ Runsaasti toimintoja

+ Huippuhinta

– Kuva ja ääni eivät ole huippuluokkaa

Conclusion

Tapo C310 on halpa pieni valvontakamera, jonka voi yhdistää verkkoon sekä langattomasti että kaapelin avulla.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link
Tarkkuus
2304 × 1296 px
Liitäntä
Kaapeli tai langaton verkko
Moottori
Ei
Muuta
IP66-sertifioitu