Den magnestiske holder skrues op på væggen, og der efter skal kameraet bare klikkes på plads.

TP-Link Tapo C425

Tapo C425 on loistava valvontakamera, joka voi pitää kotiasi silmällä jopa 300 päivää ilman pistorasiaan kytkemistä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Valvontakamerat #TP-Link
7.9

Tapo C425 on langaton kamera, joka on helppo kiinnittää asuntoon tai vaikka sen ulkopuolelle.

Kamera on melko painava, mutta sen kiinnitysalustassa on voimakas magneetti, joka pitää kameran hyvin paikallaan. Magneettikiinnikkeen ansiosta kamera on myös helppo kohdistaa haluttuun suuntaan, ja sen saa helposti irrotettua latausta varten. Pakkauksessa on mukana ruuvit ja seinätulpat magneettisokkelin seinäkiinnitystä varten.

Valvontakameran kuva on terävä ja selkeä, vaikkei se yllä aivan kalliimpien kilpailijoide tasolle – kuten esimerkiksi Arlon. Kamera tallentaa 150 asteen kulmassa eteenpäin, millä pystyimme helposti kattamaan koko sisäänajotien. Voit asettaa toimintavyöhykkeitä, jotka ilmoittavat liikkeestä, ja kamera pystyy jopa erottamaan toisistaan ajoneuvot, ihmiset ja lemmikkieläimet.

Videot voidaan tallentaa kameran muistikortille tai niitä voi katsella suorana lähetyksenä puhelimen Tapo-sovelluksessa. Voit myös tilata tallennuspalvelun TP-Linkin palvelimille verkkoon, jolloin et menetä todisteita, jos varas irrottaa kameran.

TP-Linkin ilmoituksen mukaan akku kestää jopa 300 päivää. Testasimme kameraa kahden viikon ajan, ja ainakin sen perusteella tämä saattaa hyvinkin pitää paikkansa. TP-Linkiltä on saatavilla myös erillinen aurinkopaneeli, jolla kameraa voi ladata päivisin. Latauskaapelin päässä on micro USB -liitin, vaikka kestävämpi USB-C-liitin on ollut saatavilla jo vuosia, ja se on nykyään kaikkein yleisimmin käytetty liitin.


+ Tallennus muistikortille

+ Hyvä magneettipidike

– Vanhentunut USB-liitäntä

Conclusion

Tapo C425 on loistava valvontakamera, joka voi pitää kotiasi silmällä jopa 300 päivää ilman pistorasiaan kytkemistä.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link
Tarkkuus
2560 × 1440 pixels
Liitäntä
Wi-Fi