Testissä Adata D8000L -varavirtalähde

ADATA D8000L -varavirtalähde

Kovaa käsittelyä kestävä valolla varustettu varavirtalähde.

tekijä #Varavirtalähteet #ADATA
8.8

Varavirtalähde on kätevä tapa saada nopeasti lisävirtaa puhelimeen tai tablet-laitteeseen, kun lähettyvillä ei ole pistorasiaa.

Adatan uutuus, D8000L-virtapankki soveltuu erityisen hyvin liikkuvalle käyttäjälle, sillä laite hylkii vettä sekä pölyä ja on lisäksi kumikuoriensa ansiosta iskunkestävä.

Toisen puolen kovamuovisen takapaneelin alla on 18 ledin moduuli, jolla taustan saa tarvittaessa toimimaan kirkkaana valona taskulampun tavoin.

Taskulampussa on neljä käyttötilaa tasaisesta valosta erilaisiin vilkkuvaloihin.

ADATA D8000L -varavirtalähteessä on kaksi 2,1 ampeerin usb-a-lähtöä. Laitteen kapasiteetti on 8 000 milliampeerituntia, millä lataa puhelimen pariin kertaan mallista riippuen.

Adatan virtapankkia myydään verkossa alle 50 eurolla, mikä ei ole paha hinta ottaen huomioon laitteen ominaisuudet. Samaan hintaan saa kuitenkin suuremmalla kapasiteetilla varustettuja varavirtalähteitä, jos ei kaipaa mitään lisätoimintoja.

+ Vankka rakenne
+ Valo
+ Kaksi latausliitäntää
– Vaatimaton kapasiteetti

Katso päivän hinta Adata D8000L -varavirtalähteelle hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

Arvio

Adata D8000L on hyvä valinta liikkujalle. Laite hylkii vettä sekä pölyä, on kumikuoriensa ansiosta iskunkestävä ja lataa kahta laitetta samaan aikaan.

Ominaisuudet

Merkki
ADATA
Kapasiteetti
8000 mAh
Liitäntä
2 x USB ulos, 1 x USB sisään
Mitat
15,4 x 7,5 x 2,33 cm
Paino
270 g
Muuta
18-ledinen valo, pöly- ja roisketiivis (IP54)