PV120 Power Bank 5100

Adata PV120 Power Bank 5100

Taskukoon virtapankki kahdella usb-latausliitännällä.

tekijä #Varavirtalähteet #ADATA
8.8

Adata PV120 on varavirtalähde, joka mahtuu pienen kokonsa puolesta hyvin taskuun tai laukkuun. Laitteessa on micro-usb-liitäntä sekä kaksi tavallista usb-porttia laitteiden latausta varten. Varavirtalähteen päällä on neljä merkkivaloa, jotka kertovat laitteen varaustilan.

Adata PV120:n käyttö on helppoa. Laite ladataan micro-usb-liitännän kautta, ja se on täyteen ladattu, kun merkkivalot lakkaavat vilkkumasta. Lataus tapahtuu kahden ampeerin virralla, joten täyteen lataaminen kestää parhaimmillaan vain noin 2,5 tuntia.

Tehokas varavirtalähde alkaa ladata laitetta heti, kun se kytketään jompaankumpaan varavirtalähteen kahdesta usb-latausliitännästä. Toinen liitännöistä lataa kahden ampeerin ja toinen yhden ampeerin virralla, mutta käytännössä eroa ei juuri ole. Tehokkaammasta liitännästä mitattiin noin 1,5 ampeeria, ja kun yhdistettynä oli kaksi laitetta samaan aikaan, niin latausvirta oli 2,4 ampeeria. Se on riittävän nopeaa latausvauhtia kahdelle laitteelle yhtä aikaa.

Varavirtalähteen ilmoitettu kapasiteetti on 5100 milliampeerituntia, joten todelliseksi kapasiteetiksi arvioitiin noin 4000 milliampeerituntia, mikä pitikin paikkansa. Se riittää puhelimen täyteen lataukseen, mutta taulutietokoneen täyteen lataaminen on pienelle virtapankille liikaa. Ilahduttavaa on, että varavirtalähde antaa tietyn määrän virtaa myös silloin, kun sitä itseään ladataan.


+ Kätevä koko
+ Nopea lataus
+ Suuri latausvirta

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta Adata PV120 -varavirtalähteelle hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hinta.fistä.

Arvio

Käytännöllisen kokoinen varavirtalähde, joka tuottaa hyvin virtaa kahteen liitäntään.

Ominaisuudet

Merkki
ADATA
Kapasiteetti
5100 mAh (mitattu: 4000 mAh)
Liitäntä
2 x usb, 1 x micro-usb
Mitat
10,6 x 7,0 x 1,5 cm
Paino
120 g
Muuta
Värivaihtoehdot: musta, valkoinen, vaaleansininen