Et tryk på knappen afslører, hvor meget strøm, der er tilbage i powerbanken.

Anker PowerCore III 20K

PowerCore III 20K tarjoaa 20 000 mAh:n kapasiteetin kompaktissa kotelossa. Mukana tuleva kuljetuspussi sopii varavirtalähteen kuljettamiseen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Varavirtalähteet #Anker
7.8

Kiinalaisen Ankerin PowerCore III 20K on kompakti mutta kapasiteetiltaan suuri varavirtalähde.

Varavirtalähde on pakattu yksinkertaiseen mustaan koteloon, jonka materiaali on iskunkestävää muovia. Pyöreää painiketta painamalla näkee, kuinka paljon virtaa on jäljellä. Neljä sinistä ledivaloa ilmaisevat, milloin varavirtalähde täytyy ladata.

Laitteiden liittämistä varten varavirtalähteessä on kaksi vanhanaikaista USB-A-porttia ja yksi USB-C-portti. Lataus tapahtuu nopeasti, sillä tehoa on jopa 15 wattia, ja tavallisen puhelimen voi ladata 20 000 mAh:n akulla 3–4 kertaa.

Ankerin varavirtalähde eroaa kilpailijoista oikeastaan vain pakkaukseen sisältyvän kuljetuspussin ansiosta. Pussi on valmistettu vahvasta muovista, ja se suojaa laitetta hyvin kuljetuksen aikana.

PowerCore III:n hinta on toimintojen vähäiseen määrään nähden korkea. Monissa kilpailijoissa on yhtä paljon virtaa mutta pienempi hinta.


+ Suuri kapasiteetti

+ Mukana kuljetuspussi

– Melko kallis

Conclusion

PowerCore III 20K tarjoaa 20 000 mAh:n kapasiteetin kompaktissa kotelossa. Mukana tuleva kuljetuspussi sopii varavirtalähteen kuljettamiseen.

Ominaisuudet

Merkki
Anker
Kapasiteetti
20.000 mAh
Liitäntä
2 USB-A, 1 x USB-C
Mitat
15,8 x 7, 4 x 1,8 cm
Paino
342 g