De to kraftige klemmer presses sammen af en fjeder og holder godt fast i din telefon.

Belkin Boost Up Wireless Charging Vent Mount 10 W

Langaton latausteline autoon.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Varavirtalähteet #Belkin
7.9

Monet käyttävät autossa puhelinta navigaattorina, ja puhelimen näytön jatkuva päällä oleminen kuluttaa paljon virtaa.

Belkin Boost Up on autoon tarkoitettu langaton latausteline, joka huolehtii siitä, ettei puhelimen akku hyydy kesken navigoinnin. Lataus käynnistyy automaattisesti, kun puhelin painetaan telineeseen, ja pehmustetut pidikkeet pitävät puhelimen paikallaan. Laturin käyttö edellyttää luonnollisesti, että puhelin tukee langatonta latausta. Toistaiseksi sitä tukevat lähinnä vain kalliit huippumallit, ja ne tukevat kaikki Qi-standardia, jota myös Belkinin Boost Up tukee. Latausteho on 10 wattia. Langaton lataus ei tapahdu mitään huippuvauhtia, mutta se riittää siihen, ettei puhelimesta lopu virta kesken kaiken.

Boost Up -laturi on tehty paksusta muovista, joten sen hajoamista ei tarvitse pelätä, kun pidikkeet vedetään sivulle ja puhelin asetetaan telineeseen. Laturi kiinnitetään auton ilmastointisäleikköön, ja laturissa on kiinteä kaapeli tupakansytytinpistokkaalla. Laturia testattiin kahdessa eri autossa, ja teline pysyi kummassakin hyvin paikallaan.


+ Vankkaa tekoa

+ Helppo asentaa

– Ei lataa kovin nopeasti

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

Belkin Boost Up on autoon kiinnitettävä langaton latausteline, joka huolehtii, ettei puhelimesta lopu virta kesken matkan.

Ominaisuudet

Merkki
Belkin
Liitäntä
Qi
Mitat
58 x 68,7 x 68 mm
Muuta
10 W, kaapelin pituus 1,1 m