Sininen merkkivalo kertoo varavirtalähteen varaustilan.

Deltaco Mobile Power Bank, PB-816

Deltacon varavirtalähteessä on suuri kapasiteetti, mutta laite on silti huokea.

tekijä #Varavirtalähteet #Deltaco
7.8

Deltaco PB-816 on varavirtalähde, joka on tarkoitettu vain laitteiden lataamiseen, eikä siinä ole muita toimintoja.

Muovikuoriin pakatun painavan varavirtalähteen kapasiteetti on 20000 milliampeerituntia, ja sillä saa ladattua puhelimen viidestä kuuteen kertaa, kun pistorasiaa ei ole lähettyvillä. Deltacon varavirtalähteeseen saa liitettyä samaan aikaan esimerkiksi puhelimen ja tabletin, sillä siinä on kolme usb-liitäntää laitteiden latausta varten. Kun PB-816 pitää ladata, se tapahtuu mikro-usb-liitännän kautta. Olisi kuitenkin suotavaa, että mikro-usb-liitännän tilalle päivitettäisiin uudempi usb-c-liitäntä.

Ainoa varsinainen lisäominaisuus PB-816:ssa on latausliitäntöjen vieressä oleva taskulamppu. Se ei ole erityisen valovoimainen, mutta siitä on toki apua, jos on vaikeuksia löytää avaimenreikä tai jos on pudottanut pimeässä jotain jalkakäytävälle.

Varavirtalähteen varaustilan näkee helposti. Laitteessa on neljä sinistä merkkivaloa, jotka kertovat, kun virta on käymässä vähiin ja laite syytä laittaa lataukseen.

Deltacon PB-816-varavirtalähde on suuren kapasiteettinsa ansiosta erinomainen seuralainen tien päällä, ja lisäksi laitteen hinta on todella huokea.

 

+ Suuri kapasiteetti
+ Edullinen hinta
+ Kolme latausliitäntää

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Deltaco PB-816 on suurella kapasiteetilla varustettu huokea varavirtalähde, jolla saa ladattua jopa kolme laitetta yhtä aikaa.

Ominaisuudet

Merkki
Deltaco