Der sidder et stort håndtag på bagsiden, så du nemmere kan transportere River 2.

Ecoflow River 2 EFR600

Ecoflow River 2 syöttää virtaa laitteelle kuin laitteelle, mutta pitää aikamoista meteliä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Varavirtalähteet #Ecoflow
9.0

Ecoflow River 2 on suurin testilaboratoriossamme käynyt varavirtalähde. Se painaa peräti 3,5 kilogrammaa, eikä se siis ole mikään reppuun sopiva malli.

Varavirtalähde-termi ei tämän laitteen kohdalla ole aivan kattava nimitys, sillä kyseessä ei ole pelkkä muutaman USB-portin akku. Laitteessa on kaksi tavallista USB-porttia ja USB-C-portti, josta saa tarpeeksi virtaa kannettavan tietokoneen lataamiseen. Autoista tuttua pyöreää 12 voltin tupakansytytinliitäntää voi käyttää esimerkiksi kylmälaukun tai muun retkeilyvarusteen virransyöttöön. Lisäksi laitteessa on tavallinen pistorasia, jonka teho on jopa 300 wattia.

Jos River 2 kuumentuu latauksen aikana, sen sisäinen tuuletin käynnistyy. Ensin luulimme, että laitteessa on jotain vikaa, sillä ääni on erittäin kova, jos siihen ei ole varautunut. River 2:n lataaminen täyteen 256 Wh:n kapasiteettiin käy nopeasti. Lataus nollasta sataan prosenttiin kesti noin tunnin, ja akun tilaa on helppo seurata sekä lataus- että käyttövaiheessa, sillä edessä olevien liitäntöjen välissä on kookas näyttö. Varavirtalähde antaa vieläpä arvion siitä, kuinka kauan täyteen lataaminen kestää.


+ Paljon virtaa

+ Useita erilaisia liitäntöjä

– Erittäin äänekäs latauksen aikana

Conclusion

Ecoflow River 2 syöttää virtaa laitteelle kuin laitteelle, mutta pitää aikamoista meteliä.

Ominaisuudet

Merkki
Ecoflow
Kapasiteetti
256 watt
Liitäntä
3 x USB
Mitat
24,4 x 21,6 x 14,5 cm
Paino
3,5 kg