Når powerbanken bruger hurtigopladning, lyser en blå LED ved siden af USB-portene.

GP M2 Series PowerBank 20000mAh

Käytännöllinen varavirtalähde, jossa on useimpien tarvitsemat perustoiminnot.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Varavirtalähteet #GP
8.6

GP M2 on kätevä ja rakenteeltaan hyvä varavirtalähde. Sen teho on jopa 22,5 wattia, ja testipuhelimen lataaminen täyteen kesti vain tunnin. Toisaalta tyhjän varavirtalähteen lataus täyteen kesti yli kahdeksan tuntia. M2 tukee monia pikalatausstandardeja, muun muassa monien Android-­puhelinten kanssa toimivaa Quick Charge 3.0 -standardia. M2:n erityisominaisuutena on matalaenergialataus, jota voi käyttää esimerkiksi langattomien kuulokkeiden ja muiden vähemmän virtaa kuluttavien laitteiden lataamiseen. Toiminto aktivoidaan painamalla varavirtalähteen sivulla olevaa painiketta kaksi kertaa. Varavirtalähteen päässä oleva ledivalorivi näyttää aina selkeästi, kuinka paljon virtaa on jäljellä.

M2:ssa on neljä kertaa enemmän kapasiteettia kuin tyypillisessä älypuhelimessa, joten virtaa pitäisi riittää koko viikonlopuksi, vaikka pistorasiaa ei olisi lähettyvillä.

Varavirtalähteen muovikuori on tukeva ja yksinkertaisesti muotoiltu. Toiminnot on koottu toiseen päähän, ja laitetta on helppo käyttää vaikka laukun sisällä, kunhan USB-portit osoittavat ylöspäin. Pakkauksessa on 30 cm pitkä kaapeli, jonka yhdessä päässä on USB-A-liitin ja toisessa USB-C. Sitä voi käyttää varavirtalähteen lataamiseen, ja kun puhelin kaipaa virtaa, kaapelin voi kääntää toisin päin.


+ Nopea lataus

+ Vankka rakenne

+ Kokoon nähden hyvä kapasiteetti

Conclusion

Käytännöllinen varavirtalähde, jossa on useimpien tarvitsemat perustoiminnot.

Ominaisuudet

Merkki
GP
Kapasiteetti
20.000 mAh
Liitäntä
USB-C, USB-A
Mitat
13,8 x 6,7 x 2,7 cm
Paino
370 g