Den stående batteripakke kan tilpasses din telefon

Mophie Snap+ Powerstation Stand

Nopea lataus ja älykkäät lisätoiminnot tekevät tästä erittäin hyvän varavirtalähteen.

tekijä Henrik Ræder Clausen #Varavirtalähteet #Mophie
9.2

Nopean latauksen ja virransyötön sekä älykkäiden lisäominaisuuksien ansiosta tämä varavirtalähde on harkitsemisen arvoinen – vaikka saman kapasiteetin varavirtalähteitä on tarjolla myös puolet halvemmalla. Lisätoiminnot tuovat nimittäin lisäarvoa.

Akun kapasiteetti on melko tavallinen 10 000 mAh. Se riittää kahteen tai kolmeen puhelimen lataukseen langattomasti tai USB-C-kaapelilla. Sekä latauksen että virransyötön teho oli mittauksissamme 15 wattia. Se mahdollistaa varavirtalähteen ja puhelimen lataamisen nopeasti. Lataus onnistuu millä tahansa USB-laturilla, mutta tehokkuudesta on etua.

Laturissa on kiinteä jalusta ja joukko vahvoja magneetteja, jotka pitävät puhelimen tukevasti paikallaan langattoman latauksen aikana. Pakkauksessa on myös ylimääräinen magneetti siltä varalta, että puhelimessa ei ole omia sisäisiä magneetteja. Magneetti pitää puhelimen kiinni latauskohdassa, joten puhelinta voi tarvittaessa ladata myös vaaka-asennossa.

Langaton lataus­ edellyttää tietysti, että puhelin tukee sitä. Lataus sujuu hyvin, mutta osa tehosta häviää luonnollisesti lämpönä.


+ Nopea lataus ja virransyöttö
+ Puhelin kiinnitetään magneetilla
– Puhelin voi kuumeta melko kuumaksi

Conclusion

Nopea lataus ja älykkäät lisätoiminnot tekevät tästä erittäin hyvän varavirtalähteen.

Ominaisuudet

Merkki
Mophie
Kapasiteetti
10000 mAh
Liitäntä
USB-C
Mitat
13,0 x 7,0 x 2,0 cm
Paino
266 g