Merkkivalo kertoo, kuinka paljon varausta on jäljellä.

Samsung Fast Charge Portable Battery Pack

Ohut ja tyylikäs varavirtalähde Samsung-puhelimien pikalataukseen.

tekijä #Varavirtalähteet #Samsung
7.8

Samsung ei ole kovin tunnettu varavirtalähteiden valmistajana. Yhtiö valmistaa kuitenkin puhelimien lisälaitteita, joihin myös Battery Pack -nimiset varavirtalähteet kuuluvat.

Testattavaksi valikoitui pikalatauksella varustettu varavirtalähde. Se käyttää Samsungin omaa Fast Charge -tekniikkaa, mutta pikalataus toimii vain Samsungin omien huippupuhelimien kanssa, joissa pikalataustekniikka nopeuttaa latausta noin 1,5-kertaisesti.

Laite on tyylikkään hoikasti muotoiltu ja mahtuu hyvin vaikka taskuun. Pyöristettyjen kulmien ja hihnan ansiosta varavirtalähde on helppo poimia taskusta tai laukusta.

Varavirtalähde ladataan usb-c-liitännän kautta, ja ladattavia laitteita varten on tavallinen usb-liitäntä. Laitteen reunassa oleva merkkivalo kertoo, kuinka paljon varausta on jäljellä. Mukana tulee yhdistelmäjohto, jonka avulla voi ladata sekä mikro-usb- että usb-c-liitäntää käyttäviä laitteita.

 

+ Ohut ja helposti mukana kuljetettava
+ Mikro-usb/usb-c-yhdistelmäjohto
– Pikalataus toimii vain Samsungin uusien puhelimien kanssa

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Helposti mukana kulkeva varavirtalähde, jonka avulla Samsungin huippupuhelimia voi pikaladata. Laitteen mukana tulee mikro-usb/usb-c-yhdistelmäjohto.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung
Kapasiteetti
5100 mAh
Liitäntä
Usb-c/mikro-usb-yhdistelmäjohto
Mitat
7,4 x 13,2 x 1,4 cm (L x K x S)
Paino
151 g