Det fire solcellepaneler foldes ud på en lang række. Det femte sidder på selve powerbanken.

Sandberg 5-Panel Powerbank 27000

Sandbergin varavirtalähteen voi ladata auringonvalolla, mutta silloin on oltava kärsivällinen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Varavirtalähteet #Sandberg
7.0

Suuren kapasiteetin ja viiden sisäänrakennetun aurinkopaneelin ansiosta Sandbergin viisipaneelisen varavirtalähteen pitäisi riittää ainakin muutamaksi viikoksi erämaassa. Valitettavasti varavirtalähteen lataaminen auringonvalolla kysyy melkoisesti kärsivällisyyttä.

Aurinkoisena pohjoisen pallonpuoliskon syyspäivänä saimme varavirtalähteeseen vain muutaman prosentin latauksen, kun jätimme sen suoraan auringonvaloon puoleksi päiväksi. Aurinkokennot ovat siis lähinnä lisä perinteiseen lataamiseen pistorasiasta saatavalla verkkovirralla.

Verkkovirralla lataaminen toimi sen sijaan ongelmitta, ja 27 000 milliampeeritunnin varavirtalähdettä käyttämällä puhelimen virran pitäisi joka tapauksessa riittää viikon vaellukselle. 

Langattomalla latauksella varustetun puhelimen voi yksinkertaisesti asettaa virtalähteen päälle lataamaan ilman kaapelia. Kaikki virtalähteessä tuntuu poikkeuksellisen tukevalta, ja USB-portit voi sulkea kumisuojuksella, jotta niihin ei pääse vettä.

Päädyssä on tehokas lamppu, jonka saa päälle napin painalluksella. Helppolukuiselta näytöltä näkee, kuinka paljon virtaa on jäljellä.


+ Vankkarakenteinen

+ Suuri kapasiteetti

– idas latautuminen aurinkokennoilla

Conclusion

Sandbergin varavirtalähteen voi ladata auringonvalolla, mutta silloin on oltava kärsivällinen.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
27.000 mAh
Mitat
17,2 x 9,8 x 6,3
Paino
900