Cirklen viser i fire trin, hvor meget strøm, der er tilbage i powerbanken.

Sandberg All-in1 Laptop Powerbank 24000

Sandbergin reilun kokoinen varavirtalähde lataa lähes mitä tahansa – myös kannettavan tietokoneen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Varavirtalähteet #Sandberg
9.0

Sandbergin uudella monipuolisella varavirtalähteellä voi ladata lähes kaikenlaiset puhelimet, tabletit ja kannettavat tietokoneet.

Laitteen sisäisen akun kapasiteetti on peräti 24 000 mAh. Se riittää tavallisen älypuhelimen lataamiseen useita kertoja lomamatkan aikana.

Tämä tehokas varavirtalähde on tarkoitettu ensisijaisesti kannettavien tietokoneiden lataamiseen. Laitteessa on pari USB-C-liitäntää ja yksi vanhanaikainen USB-A-liitäntä. Kaapelin toiseen päähän tarvitaan useimmiten USB-C-liitin, mutta varavirtalähteen pakkauksessa on myös 12 erilaista sovitinta siltä varalta, että kannettavan tietokoneen liitin on jonkin muun tyyppinen.

Varavirtalähteen kahta USB-C-liitäntää voi käyttää ladattavien laiteiden yhdistämiseen, mutta vain toinen niistä sopii itse varavirtalähteen lataamiseen. Siksi olisikin mukavaa, jos porttien toiminnot olisi merkitty hieman selkeämmin eikä vain pienillä mustilla kirjaimilla tummalle, hiilenharmaalle pohjalle.

Lisäbonuksena tällä varavirtalähteellä voi ladata myös langattomasti.Kun asetimme älypuhelimen virtalähteen päällä olevan pienen salamalogon kohdalle, lataus käynnistyi automaattisesti. Edes puhelimen silikonista suojakuorta ei tarvinnut ensin ottaa pois.


+ Valtava kapasiteetti

+ Lataa lähes mitä tahansa

– Huonosti merkityt portit

Conclusion

Sandbergin reilun kokoinen varavirtalähde lataa lähes mitä tahansa – myös kannettavan tietokoneen.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
24.000 mAh
Liitäntä
2 x USB-C, 1 x USB-A
Mitat
12,2 x 12,2 x 2,8 cm
Paino
489 gr