Yllä olevasta usb-c-liitännästä saa virtaa kannettavaan tietokoneeseen.

Sandberg Car Charger USB-C

Pieni ja kätevä autolaturi.

tekijä #Varavirtalähteet #Sandberg
9.4

Puhelimien näyttökoko kasvaa jatkuvasti ja suorittimet muuttuvat tehokkaammiksi, minkä vuoksi puhelimet kuluttavat entistä enemmän virtaa. Puhelimien akkujen kapasiteetti ei kuitenkaan kasva samaa tahtia. Niinpä pitkillä automatkoilla saattaa helposti tulla tarve ladata puhelinta, varsinkin jos puhelinta käyttää puheluiden lisäksi myös navigointiin.

Auton latauspistokkeeseen kytkettävä Sandbergin usb-laturi tarjoaa ratkaisun laitteiden lataamiseen. Laturi on erittäin vankkaa tekoa, siinä ei ole irrotettavia tai irtoavia osia, ja liitännät, joihin laitteiden kaapelit kytketään, ovat alumiinikotelossa. Kun laturi on auton pistokkeessa, tuntuu kuin se olisi aina ollut siinä.

Sandbergin autolaturissa on kaksi liitäntää. Usb-c-liitännästä irtoaa jopa 45 wattia esimerkiksi usb-c-liitäntää lataukseen käyttävälle kannettavalle tietokoneelle. Toinen on tavallinen usb-liitäntä – paitsi että se tukee QuickCharge 3.0 -tekniikkaa. Sitä käyttämällä puhelin latautui testissä huomattavasti nopeammin kuin auton yhdysrakenteisesta usb-liitännästä. Pikalatauksen hyödyntäminen edellyttää kuitenkin, että puhelimessa on Qualcommin SnapDragon-suoritin, joten asia kannattaa tarkistaa ennen Sandbergin laturin hankkimista.

Laturin hinta on kohtuullinen, kun ottaa huomioon, että laite on monipuolinen ja vankkaa tekoa. Autolatureita saa kuitenkin Sandbergin laitetta halvemmalla, jos autossa ei ole tarvetta ladata kannettavaa tietokonetta tai käytössä ei ole QuickChargen kanssa yhteensopivaa puhelinta.

 

+ Pikalataus
+ Vankkaa tekoa
+ Usb-c-liitäntä kannettavalle tietokoneelle

 

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Vankkatekoinen autolaturi käyttäjälle, jolla on tarvetta ladata puhelimen lisäksi myös kannettavaa tietokonetta.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Liitäntä
Usb-a, usb-c
Paino
68 g