Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000

Jos etsit kestävää ja hyvän kapasiteetin omaavaa vara-akkua, Sandbergin Outdoor Solar Powerbank 24000 vastaa odotuksiasi.

tekijä #Varavirtalähteet #Sandberg
9.8

Heti pakkauksesta pois otettaessa huomaa, että Sandbergin Outdoor Solar Powerbank 24000 on kestävä laite. Kannettavaa akkua kiertää paksu kumireunus ja liitännät on peitetty paksuilla kumitulpilla. Myös laitteen taskulamppu sekä yhdysrakenteiset aurinkokennot vaikuttavat varsin laadukkailta.

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000:n kapasiteetti on nimen mukaisesti 24 000 milliampeerituntia. Sillä saa ladattua tavallisen älypuhelimen täyteen noin kahdeksan kertaa.

Kun tähän ominaisuuteen liitetään vielä aurinkokennot ja hyvä taskulamppu, on Sandbergin vara-akku mainio seuralainen esimerkiksi telttaillessa, veneessä ja festivaaleilla. Tiukassa tilanteessa vara-akun saa ladattua aurinkokennoilla, jos kärsivällisyys riittää siihen.

Hyvien liitäntämahdollisuuksien ansiosta Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 on käyttökelpoinen laite monissa eri tilanteissa.

+ Vankkatekoinen
+ Erinomainen kapasiteetti
+ Hyvät liitännät
+ Aurinkokennot

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 on erinomainen seuralainen telttaillessa ja veneretkillä. Sandberg on ajatellut vähän kaikkea varustaessaan vara-akkunsa taskulampulla ja aurinkokennoilla.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
24000 mAh
Liitäntä
1 x Micro USB female, 2 x USB A female, 1 x USB-C
Mitat
18 x 9 x 3 cm
Paino
553 g
Muuta
IP67-sertifioitu, aurinkokennot, taskulamppu, iskunkestävä