De 12 sugekopper holder telefonen fast over ladeområdet.

Sandberg Powerbank 10000 Wireless 10W

Varavirtalähde langattomaan ja langalliseen lataukseen.

tekijä #Varavirtalähteet #Sandberg
7.7

Sandbergin uudella varavirtalähteellä voi ladata puhelimen täysin langattomasti tien päällä. Tarvittaessa laite tukee myös langallista latausta.

Varavirtalähteessä olevat 12 imukuppia pitävät puhelimen tiukasti paikallaan latauksen aikana. Langaton lataus ei tapahdu yhtä nopeasti kuin langallinen, mutta kun puhelimen painaa tiukasti kiinni varavirtalähteeseen, voi laitteet laittaa esimerkiksi laukkuun latauksen ajaksi. Lataus laukussa sujuu hyvin, kunhan laitteet eivät pääse liikkumaan siellä kovin paljon. Ainakaan käyttäjän ei tarvitse olla huolissaan, että latausjohto vaurioittaa puhelimen latausliitäntää.

Sandbergin varavirtalähteen voi ladata sekä usb-c- että perinteisen micro-usb-liitännän kautta. Laitteen kapasiteetti on 10000 milliampeerituntia, ja sillä saa ladattua ahneimmatkin puhelimet pari kertaa.

Varavirtalähteellä voi ladata langattomasti Qi-yhteensopivia puhelimia, ja sellaisia ovat toistaiseksi vain kaikkein kalleimmat mallit. Jos kuitenkin omistaa Qi-yhteensopivan puhelimen, on Sandbergin varavirtalähde oiva apuväline puhelimen lataamiseen reissussa.


 

+ Imukupit pitävät puhelimen paikallaan

+ Langaton lataus laukussa

– Painava

 

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

Sandbergin varavirtalähde lataa langattomasti Qi-yhteensopivat puhelimet. Puhelin pysyy hyvin paikoillaan varavirtalähteen imukuppien ansioista, jolloin lataus voi tapahtua vaikka laukussa.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
10000 mAh
Liitäntä
Micro-usb, usb-c, usb
Mitat
10 x 6,5 x 2,3 cm
Paino
400 g