Sandberg Powerbank 18200 on tehokas virtapankki

Sandberg PowerBank 18200

Sandberg PowerBank 18200 on varustettu suurella kapasiteetilla ja kolmella ulostulolla, joita voi käyttää samanaikaisesti.

tekijä #Varavirtalähteet #Sandberg
9.0

Sandbergin varavirtalähteen kanssa ei tule ikävä pistorasiaa tai siihen sopivaa sovitinta. Sandberg PowerBank 18200 tarjoaa nimensä mukaisesti 18 200 milliampeeritunnin kapasiteetin. Siitä riittää virtaa kaikkein tehokkaimpaan ja virtasyöpöimpään puhelimeenkin koko viikoksi – eikä virtapankki silti vielä kokonaan tyhjene.

Pokkarikokoinen virtapankki lataa kolmea laitetta samanaikaisesti. Laite lataa taulutietokoneen ja puhelimen jokseenkin samassa ajassa, ja koska virtapankin usb-lähdöissä on 2,4 ampeerin ulostulo tabletille, kumpikin mobiililaite latautuu suhteellisen nopeasti. Lataus oli vain marginaalisesti hitaampi virtapankilla kuin perinteisellä laturilla, kun laitetta kokeiltiin iPhone 6S -puhelimen kanssa.

Virtapankin lataus vaatii sen sijaan paljon aikaa suuren kapasiteetin takia. PowerBank 18200 -varavirtalähteen lataaminen täyteen vie nimittäin lähes vuorokauden.

Kätevä näyttö
Monista virtapankeista poiketen Sandberg PowerBank 18200 oon varustettu varsin hyödyllisellä näytöllä. Laitteen päällä yläreunassa oleva näyttö osoittaa aktiiviset ulostulot ja kertoo virtapankin varaustason prosentteina.

Sandberg PowerBank 18200 erinomaisella kapasiteetilla varustettu varsin kompakti laite. Sen käytettävyyttä ja ainakin tankkauksen nopeutta lisäisi erillinen varsinainen virtalähde pelkän usb-sisääntulon sijaan. Lisäksi suurta kapasiteetti olisi mukava hyödyntää muidenkin kuin puhelimen ja tablet-laitteen lataamiseen.

Vahvuudet
– Varausilmaisin
– kolme ulostuloa
– Suuri kapasiteetti

Heikkoudet
– Vain usb-lataus

Arvio

Erinomaisella kapasiteetilla varustettu kompakti virtapankki, jossa on kolme ulostuloa ja varaustason ilmaisin.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
18200
Liitäntä
3xUSB
Mitat
23x12x4 cm (ilmoitettu pakkauskoko)
Paino
550 g
Muuta
Täyteen lataus n. 20 t