Sandberg Powerbank 6000 Wireless + USBC

Langatonta Qi-standardia tukeva varavirtalähde, jolla voi ladata uuden iPhonen tai Samsung-puhelimen langattomasti.

tekijä #Varavirtalähteet #Sandberg
6.9

Varavirtalähteitä löytyy joka lähtöön niin muotoilunsa, kapasiteettinsa kuin hintansakin puolesta. Sandbergin 6000 Wireless -varavirtalähde erottuu monista kilpailijoistaan tarjoamalla vielä yhden kätevän lataustavan. Qi-tekniikkaa tukevat älypuhelimet voidaan ladata langattomasti laittamalla ne varavirtalähteen yläosassa olevalle latausalustalle.

Sandbergin varavirtalähteen päällä on 12 pientä imukuppia, joiden päälle puhelin laitetaan. Imukuppien on tarkoitus pitää puhelin paikallaan, jos laitetta ladataan liikkeellä oltaessa esimerkiksi laukussa. Idea on hyvä, mutta se ei toimi käytännössä, sillä imukupit eivät tartu kiinni puhelimeen.

Sen sijaan on ihmeellistä, että pienet imukupit saavat puhelimen leijumaan millimetrin verran latausalustan yläpuolella ja varavirtalähde pystyy silti lataamaan puhelimen moitteettomasti – jopa suojakuoren kanssa.

Langattomassa latauksessa lataus tapahtuu yhden ampeerin virralla, kun taas usb-liitäntä mahdollistaa 2,1 ampeerin latausvirran. Lataus tapahtuukin huomattavasti nopeammin johdon kautta kuin minkään valmistajan langattomalla laturilla.

Sandbergin varavirtalähteessä on myös usb-c-liitäntä, jota uudet puhelimet käyttävät. Varavirtalähteen 6000 milliampeeritunnin kapasiteetti riittää suunnilleen kahteen puhelimen latauskertaan.

 

+ Hyvä langaton laturi
+ Sekä usb-c- että microusb-liitäntä
+ Kohtuullinen hinta
– Imukupit eivät toimi

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

On hyvä idea yhdistää langaton lataus varavirtalähteeseen, varsinkin kun se toimii erinomaisesti. Pienet imukupit eivät kuitenkaan pidä puhelinta paikallaan, kuten on tarkoitus.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
6000 mAh
Liitäntä
USB, USB-C, MicroUSB, Qi
Mitat
14 x 7 x 1 cm