Alle sider på nær enderne er dækket af en solid skal af aluminium.

Sandberg Powerbank USB-C PD 100W

Tehokas varavirtalähde, jolla lataa kannettavan ja mobiililaitteet.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Varavirtalähteet #Sandberg
9.6

Tämä Sandbergin varavirtalähde edustaa raskasta sarjaa. Siinä ei ole ylimääräisiä kikkatoimintoja, kuten taskulamppua tai aurinkopaneeleja. Niiden sijasta laite tarjoaa suuren kapasiteetin ja nopean latauksen sekä itse varavirtalähteelle että sillä ladattaville laitteille.

Erikoisominaisuutena varavirtalähteessä on usb-c pd. Kirjaimet pd tulevat sanoista power delivery. Kyse on toiminnosta, jolla voi ladata myös tekniikan kanssa yhteensopivaa kannettavaa tietokonetta. Jos kannettava saa virtansa usb-c-liitännän kautta, voi Sandbergin varavirtalähdettä ladata tietokoneen virtalähteellä. Lataus on todella nopeaa. Testissä käytettiin kannettavan tietokoneen virtalähdettä, jolla varavirtalähteen lataaminen tyhjästä 83 prosenttiin kesti vain tunnin.

Varavirtalähde kuumenee melko tavalla latauksen aikana, mutta sen kuoret johtavat hyvin lämpöä pois, joten laite viilenee nopeasti, kun virta katkaistaan latauksen päätteeksi.

Laitteen varaustasoa voi seurata pieneltä näytöltä, joka näyttää varaustason prosentteina.

Varavirtalähde ladataan usb-c-liitännän kautta, ja lisäksi voi käyttää usb-c-liitäntää ja tavallista usb-a-liitäntää laitteiden lataamiseen. Usb-c-ulostulosta irtoaa 88 wattia, ja usb-a-portin teho on puolestaan 12 wattia. Siinä on sopivat tehot sekä kannettavalle tietokoneelle että puhelimelle tai taulutietokoneelle.

 


+ Lataa myös kannettavan tietokoneen

+ Lataa ja latautuu nopeasti

– Kuumenee latauksen aikana

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

Hyödyllinen varavirtalähde käyttäjälle, jolla on usb-c-laturia käyttävä kannettava tietokone.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
20000 mAh
Liitäntä
USB-C, USB-A
Mitat
17,5 x 8 x 2 cm
Paino
546 g