Du kan se,præcis hvor meget strøm, der er tilbage i powerbanken.

Sandberg Powerbank USB-C PD 20W 20000

Sandbergin varavirtalähde pystyy lataamaan useita laitteita yhdellä kertaa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Varavirtalähteet #Sandberg
8.9

Sandbergin uusi varavirtalähde on koteloitu paksuun kerrokseen mustaksi maalattua alumiinia. Koko rakenne tuntuu turvalliselta ja tukevalta.

20 000 mAh:n akku riittää tyypillisen älypuhelimen lataamiseen 4–5 kertaa, joten virtaa riittää runsaasti. Voit tietenkin ladata sillä myös tabletin tarvittaessa. Siinä on kaksi tavallista USB-A-liitäntää ja kaksi USB-C-liitäntää, joten voit ladata useita laitteita samanaikaisesti.

Sandbergin varavirtalähde täyttää USB-C PD -standardin vaatimukset, joita käytetään kannettavien tietokoneiden lataamiseen. Valitettavasti varavirtalähteen 20 watin teho on hieman alakanttiin. Tietokoneesi käyttää virtaa nopeammin kuin varavirtalähde pystyy lataamaan sitä.Jos tarvitset varavirtalähteen, joka kestää kannettavan tietokoneesi eliniän, sekä Sandbergillä että muilla valmistajilla on vahvempia tuotteita, jotka selviävät siitä.

Mukana tulee noin 30 cm pitkä USB-A–USB-C-kaapeli. Sitä voidaan käyttää itse varavirtalähteen lataamiseen, ja kun haluat ladata puhelimesi varavirtalähteeseen tallennetulla virralla, käännä vain kaapeli ympäri ja aseta USB-C-liitin puhelimeen.

Varavirtalähteen toisessa kulmassa on pieni näyttö, joka näyttää varaustason prosentteina. Pieni vihreä salamakuvake osoittaa, että lataus on alkanut.


+ Suuri kapasiteetti

+ Neljä porttia

– Ei sovellu kannettaville

Conclusion

Sandbergin varavirtalähde pystyy lataamaan useita laitteita yhdellä kertaa.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
20.000 mAh
Liitäntä
2 x USB-C, 2 x USB-A
Mitat
14,4 x 6,7 x 2,65 cm
Paino
473 gr