De tre solpaneler kan foldes ind over hinanden, så powerbanken nemt kan være i en taske.

Sandberg Solar Charger 21W

Sandberg Solar Charger varavirtalähteen isot aurinkopaneelit mahdollistavat puhelimen latauksen auringonvalolla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Varavirtalähteet #Sandberg
9.4

Sandberg Solar Charger on testaamistamme aurinkolatureista tehokkain. Aurinkokennojen pinta-ala on paljon suurempi kuin muissa tämän tyyppisissä varavirtalähteissä, ja siksi tuloksetkin ovat eri luokkaa.

Avasimme kolme aurinkopaneelia ja asetimme ne niin, että aurinko osui niihin suunnilleen kohtisuoraan. Käänsimme Solar Chargeria pari kertaa auringon perässä, ja kuuden tunnin kuluttua paneelin taustapuolella oleva ledivalo syttyi täyden latauksen merkiksi. Testauspäivä oli yksi vuoden pisimmistä, eikä taivaalla ollut ensimmäistäkään pilveä eli olosuhteet olivat ihanteelliset. Sää ei aina ole yhtä hyvä, mutta testi todisti, että varavirtalähteen lataaminen auringonvalolla päivän aikana on mahdollista. Aurinkopaneelien takana on 10 000 mAh:n akku. Täysinäisenä se lataa iPhonen kaksi tai kolme kertaa.

Uloimpien aurinkopaneelien kulmissa on yhteensä neljä pientä kangaslenkkiä, joilla Solar Chargerin voi ripustaa aurinkoon esimerkiksi teltan seinälle tai reppuun. Pakkauksessa on mukana myös neljä karbiinihakaa, joita voi käyttää ripustamiseen.

Lyhyinä päivinä ja huonolla säällä sisäänrakennetun akun voi ladata vaihtoehtoisesti myös kytkemällä varavirtalähteen pistorasiaan. Mutta koska Sandberg Solar Charger on melko kookas ja hintava, sitä ei kannata hankkia, ellei erityistä tarvetta auringonvalolla lataamiseen ole. Pistoke on siis vain hätäratkaisu.


+ Tehokas latauskyky

+ Ripustuslenkit ja -haat

– Korkea hinta

Conclusion

Sandberg Solar Charger varavirtalähteen isot aurinkopaneelit mahdollistavat puhelimen latauksen auringonvalolla.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
10.000 mAh
Liitäntä
USB-A, USB-C, Micro-USB
Mitat
58 x 32 x 2 cm
Paino
785 gr